logo

1 TL’yi Fırsat Bilenler Mağazaya Koştu

1 TL’yi Fırsat Bilenler Mağazaya Koştu

Çubuk’ta Dallen Giyim mağazasının açılışının 15 yılına özel yaptığı yüzlerce ürünü 1 TL den vermesi üzerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Sabahın erken saatlerinde gelen kadın, erkek, çocuk, indirimli ürünlerden alabilmek için birbiriyle yarıştı. Malzemelerini alanlar ise kasa önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

15’inci kuruluş yıldönümünü kutlayan bir elbise mağazasında özel indirimlerden faydalanmak isteyen vatandaşlar ise bu fırsatı kaçırmadı.

Amaçlarının ilçe halkına unutulmayacak bir hatıra bırakmak olduğunu belirten firma sahibi Veysel Mert (39) : “Yoğun bir ilgiyle karşılaşacağımızı biliyorduk. Vatandaşımız bu fırsatı iyi değerlendiriyor. Kimseye haksızlık olmasın diye herkese eşit ürün vermeye çalışıyoruz. Aslında ürünlerimizi toptanda verebilirdik. Ama amacımız halkımızın bu fırsattan yararlanması” diye konuştu.

Mağazada 1 TL’ye satış olduğunu komşusundan duyan Zehra Ünal: “Böyle bir fırsatı kaçırmak istemedik. Eşime ve çocuklarımın tüm ihtiyaçlarını giderek malzeme aldım. ” dedi.

Bir başka vatandaş ise, “Erkenden geldik. Ürünlerin fiyatları çok uygun. Bizde ihtiyacımız olan her şeyi aldık” şeklinde konuştu.

832 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ

2+7 = ?
#

1 TL’yi Fırsat Bilenler Mağazaya Koştu” için 1 yorum

  1. Kemal Şahin : diyor ki:

    bazen bunlar şart fakir fukara ihtiyacını görüyor

    0