logo

2012 Yılı Tarımda En İyi Yıl Olacak

2012 Yılı Tarımda En İyi Yıl Olacak

2012 Yılı Tarımda En İyi Yıl Olacak

Ankara 2012 yılı yatırım ve çalışma programını kasım ayında gerçekleştiren İl Genel Meclisi, çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Diğer taraftan İl müdürleri yaptıkları ve yapacakları faaliyetleri yüce meclise sunarak bilgilendirme gerçekleştirmekte ve 2012 yılında gerçekleştirmeyi düşündükleri çalışmalar için gerekli olan ihtiyaçları meclise sunuyorlar.

Ankara İl Genel Meclis Üyeleri Şahap Topçu, Ahmet Arslan, Şerife Ayar ve Sami Çetinkaya ile yaptığımız görüşmelerde 2012 yılında yapılacak yatırımlar üzerine gazetemize açıklamalarda bulundular.

Çubuk İlçesinden seçilen İl Genel Meclis Üyeleri, hep birlikte ortak konuşarak yaptıkları açıklamalarda; “Yaptığımız bu çalışmalar ışığında 2012 yılının Çubuk’ta Tarım çalışmaları yönünden en iyi yıl olacaktır” dediler.

Şu şekilde devam ettiler; “Çubuk ilçesinde yaşayan çiftçilere çok sayıda sera verilip çeşitli bitkilerde verimler alınabileceklerini böylelikle köyde yaşayan halkın değişik alanlarda tarım çalışmaları yöneteceklerini” ifade ettiler.

Konuşmalarının devamında; “Seranın yanında arıcılık, badem, ceviz yetiştiriciliği gibi alanlarda da desteklemeyi hedeflediklerini vurgulayarak, 2009 yerel seçimlerinden bu yana yaptıkları faaliyetleri anlatan İl Genel Meclis Üyeleri tarım Sulama göletleri yapımı ile sıkıntılı köylerde desteklerinin devam ettiklerini çiftçinin üretimini ve istihdamını artırmak için ellerinden gelen her türlü desteklerin devam edeceklerini altını çizdiler.

Yaptıkları çalışmalarla çubuk halkının hizmetinde olan İl genel meclis üyeleri Hayvancılıktan, Tarıma, Sağlıktan Eğitime, Spordan İş makineleri alımlarına, Alt Yapıdan Üst yapıya daha birçok çalışmalarda hizmetlerin devam edeceklerini kırsalda yaşayan herkese destek vereceklerini dile getirdiler.

1970 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ

7+5 = ?