logo

Ak Parti Çubuk İlçe Kongresi Yapıldı

Ak Parti Çubuk İlçe Kongresi Yapıldı

Ak Parti 5. Olağan İlçe Kongresi yapıldı.

İlçe Başkanlığına yeniden Baki Demirbaş seçildi.

Kuzey Yıldızı Düğün Salonu’nda düzenlenen kongreye, Ak Parti Ankara Milletvekililleri; Ahmet İyimaya, Prof. Dr. Seyit Sertçelik, Nurdan Şanlı, Ak Parti il başkan yardımcısı Ayhan Yılmaz, Ak Parti il kadın kolları başkanı Yıldız Kara, Ankara büyükşehir belediye başkanı Melih Gökçek, ilçe belediye başkanları, Çubuk CHP ilçe başkanı Vural Çokcan ve çok sayıda Ak Partili yönetici ve üyeler katıldı.

FUAR ALANI 2015 YILININ BAŞINDA BAŞLAYACAK

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, projesi tamamlanarak hafriyat çalışmalarına başlanan Hava alanı yanındaki Fuar Alanı’nın 2015 yılı başında ihalesinin yapılarak inşaat çalışmalarına başlanacağını belirtti.

Çubuk’un her zaman kendine büyük destek verdiğini ifade eden Gökçek, Büyükşehir Belediyesi’nin Çubuk’ta devam eden hizmetlerinin yanı sıra önümüzdeki 4 yıl içinde alt yapı başta olmak üzere hayvancılık, tarım ve termal turizm konularında çok önemli yatırımlar yapacaklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından, Ak Parti Çubuk ilçe kongresinde tek liste ile yapılan seçimde ilçe başkanlığına Baki Demirbaş tekrar seçildi.

921 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ

5+7 = ?