logo

İlke Hazır Beton kuzeye hizmet veriyor

İlke Hazır Beton kuzeye hizmet veriyor

Hazır beton sektörüne yatırım yapmaya karar verdikten kısa bir süre sonra sektörde söz sahibi olmayı başaran İlke Hazır Beton Tesisi aralıksız ve standartlara uygun üretim yapıyor.
Daha önce hazır beton işi yapan başka bir firmadan devir alan İsmet Sökmen ve Abdurrezzak Kaya ortaklığında kurulan İlke Enteg. Tav. İnş. Hazır Beton San. ve Tic. Ltd. Şti. olarak hayatına devam ediyor.
Ankara ve Akyurt, Pursaklar ve Çubuk ilçelerine hizmet veren şirket kurulduğu ilk günden itibaren kaliteden ödün vermeden ve emin adımlarla daha güçlü bir şekilde ilerliyor.
Akyurt sınırları içerisinde yaklaşık 50 kişiye istihdam sağlayan firma 15 bin metrekare alanda hizmet veriyor.
İlke Beton, Akyurt Fuar Alanı, Esenboğa Hava limanı, Otonomi, Yakupoğlu, Akyurt Belediyesi, Pursaklar Belediyesi ve özel, resmi kurumlar ve şahıs inşaatlarına hazır beton desteğinde bulunuyor.
Genç, dinamik ve güçlü bir kadroyla sektöre girdiklerini belirten şirket Genel Müdürü Abdurrezzak Kaya: “Üretim ve idari kadromuzu alanında uzman personellerden oluşturduk. Temel şirket politikamız, kaliteli ürün ve hizmet sunarak müşteri memnuniyetini sağlamaktır. Bölgenin beton üretimine büyük ölçüde katkı sağlıyoruz. Biz üretici bir şirket olarak Çubuk, Pursaklar, Akyurt ilçelerine kaliteli hazır beton imal ediyoruz. Dört silolu olan santralimiz saatte 160 metreküp beton üretiyor. Müşteri portföyünün artması ve yeni yatırımla birlikte araç parkını ve taşıma filomuzu güçlendirdik. Araç parkımızda 21 adet mikser ve 4 adet beton pompası 6 adet ticari araç, 4 kamyon, 5 Tır, 2 kepçe, 4 adet beton pompası ve 12 adet mikser hizmet veriyoruz. Tüm ekibimizle birlikte müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek ve onları memnun edebilmek için onca gücümüzle çaba harcıyoruz. Bölge halkımıza hizmet etmekten onur duyuyoruz” diye konuştu.

2173 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ

2+1 = ?