logo

Akyurt Çubuk Yoluna Asfalt

Akyurt Çubuk Yoluna Asfalt

Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyurt’ta yürütülen yol asfaltlama çalışmaları kapsamında TOKİ ve Çubuk Caddesi’ndeki çalışmalar tamamlandı.

Akyurt’un eski Karacalar yolu ile başlayan ve Atatürk Mahallesi’nde devam eden asfalt çalışmaları, TOKİ ve Çubuk Caddesi ile devam etti.

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş “Büyükşehir Belediyesi ile birlikte başlattığımız Köprülü Kalaba Kavşağı çalışmasının yanında asfalt çalışmaları da yapıldı. Bilindiği gibi daha önce eski Karacalar yolu ve Atatürk mahallemizde yollar asfaltla kaplandı. Çubuk Caddesi’nde ise kış şartlarından zarar gören yol yeniden yapıldı. Son olarak TOKİ’deki kilitli parke taşı ile kaplı yolun ulaşımda aksamaya neden olması nedeniyle orada da geçtiğimiz ay başlanan çalışma sonuçlandı. Kısa süre içinde tamamlanarak vatandaşlarımızı mağdur etmemesi ve İlçemize gösterdiği özel ilgi nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Melih Gökçek’e teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Ayantaş, asfalt çalışmalarının devam edeceğini de belirtti.

825 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ

10+1 = ?