logo

Ankara’da Faciadan Dönüldü

Ankara’da Faciadan Dönüldü

Başkent Ankara’da Facia Olacaktı

Ankara’da bir belediye otobüsü, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu beton aydınlatma direğine, ardından yol kenarında bulunan ağaçlara çarparak durabildi.

Kazada, otobüsün boş olması olası faciayı önledi.

Kızılay’dan Ulus yönüne giden 06 BY 179 plakalı belediye otobüsü, Opera Bölgesi’nde sürüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu önce beton aydınlatma direğine çarptı. Hızlı olduğu iddia edilen otobüs, daha sonra yol kenarında bulunan ağaçlara çarparak durabildi. Otobüsün çarptığı beton aydınlatma direği, çarpmanın etkisiyle Opera Köprüsü korkuluklarını yıkarak köprü üzerine devrildi. Direğin devrildiği köprüden o sırada araç geçmemesi olası can kaybını önledi.

Kazadan sonra çok sayıda polis, sağlık ekibi ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada ismi öğrenilemeyen otobüs şoförü ve otobüsün çarptığı aydınlatma direğinden kopan parçaların isabet etmesi sonucu hafif yaralanan 1 kişi ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına aldı.

Otobüsteki yakıt deposunda gaz sızıntısına karşı polis ekipleri ve diğer görevliler, etrafta bulunan meraklıları sigara içmemeleri konusunda sık sık uyardı. Gaz kaçıran otobüs, itfaiye aracının nezaretinde EGO bakım şefliğine götürüldü. Kaza nedeniyle Kızılay-Ulus istikameti uzun süre trafiğe kapatıldı. Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

Haberler.com

1322 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ

9+10 = ?