logo

Ankaralı Namık Kaza Yaptı

Ankaralı Namık Kaza Yaptı

Ankaralı Namık trafik kazası geçirdi.

Kaza, gündüz saatlerinde Çankırı’nın Şabanözü ilçesi Bulgurcu köyü yakınlarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Çubuk’tan Şabanözü’ne istikametine gitmekte olan Namık Uğurlu yönetimindeki 06 FB 4007 plakalı otomobil, direksiyon hâkimiyetini kaybederek yoldan çıktı. Yol kenarında bulunan kaya parçasına çarparak durabilen araçta bulunan Ankaralı Namık ve eşi Nebahat Uğurlu yaralandı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Şabanözü Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar, yapılan ilk müdahalenin ardından Çankırı Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

İlk tedavisinin ardından omurgasında kırık tespit edilen Ankaralı Namık, daha sonra Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kazayla ilgili açıklamalarda bulunan sanatçı Ankaralı Namık, “ Eşimle birlikte memlekete babamın yanına geçiyorduk. Güneş birden yüzüme gelince aracı kuma kaptırınca kayaya çarptık” dedi.

Şehit çocukları yararına yeni bir albüm yaptığını ve klibini tamamlayarak, babasına izletmek için Çankırı’ya gittiğini de kaydeden Ankaralı Namık, doktorunun iki güne kadar ayağa kalkacağını ve omurgasında kırık olduğundan vida ile tutturulacağını söyledi.

745 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+8 = ?