logo

Belediye ile YBÜ Arasında Protokol

Belediye ile YBÜ Arasında Protokol

Çubuk Belediyesi ve Yıldırım Beyazıt Üniversitesi arasında protokol imzalandı.

Çubuk Belediyesi ve Yıldırım Beyazıt Üniversitesi arasında, üniversite-toplum ilişkilerini ve Türk şehirciliğini geliştirmek amacıyla Çubuk Belediyesi Başkanlık Binası’nda protokol imzalandı.

İmza törenine Rektör Prof. Dr. Metin Doğan’ın adına Genel Sekreter Yardımcısı Suat Cihangir ve Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden katıldı.

Belediye Başkan Özden, protokolle konferans, panel ve çalış tayların iki kurum işbirliğinde gerçekleştirileceğini ve şehir planı, şehirlerdeki sosyal doku, estetik, sosyal politika, eğitim, şehirlerin geleceği gibi önemli konuların ele alınacağını belirtti.

Özden, “Üniversite-belediye, üniversite-toplum ilişkisinin daha da geliştirilmesi, hem pratik hem de akademik bir katkı sağlamak amacıyla bundan sonra kurumlar arası bir organizasyon yapılacak. Yapılan protokol, her iki kuruma ve ilçemize hayırlı Uğurlu olsun” dedi.

Suat Cihangir ise Rektör Prof. Dr. Metin Doğan’ın yurt dışında olması nedeniyle onun adına protokolü imzaladığını ifade ederek, “Protokolün amacına uygun olarak, kurumlarımız arasında işbirliğini gerçekleştirmek, ileriye dönük ortak çalışmalar yapmak, Çubuk’un hak ettiği çalışmaları sergilemek başlıca arzumuzdur” diye konuştu.

1444 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ

2+6 = ?