logo

Büyük Ankara Festivali 2012 Başlıyor

Büyük Ankara Festivali 2012 Başlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin gelenekselleştirdiği ‘Büyük Ankara Festivali’nin beşincisi 22 Haziran da tüm Başkentlilere kapılarını açtı.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Atatürk Kültür Merkezi (Akm) alanına kurulacak festivalde ünlü sanatçılar konser verecek ve değişik aktiviteler yer alacak. Büyük Ankara Festivali 8 Haziran’da başlayan Shopping Fest coşkusunu da artıracak. Festivalde 1 Temmuz Pazar gününe kadar birbirinden ünlü sanatçılar konserleriyle her gece müzik ziyafeti sunacak, onlarca stantta uygun fiyatlarla binlerce Başkentli alışverişe doyacak. Eğlence dolu yarışmalar ve dev oyuncaklarla çocuklar tatil eğlencesi yaşayacak.

Atatürk Kültür Merkezi gibi geniş bir alanda gerçekleştirilecek Uluslararası Festival’de en sevilen sesler konser verecek. Dünyaca ünlü sanatçı Haifa Wehbe’nin de sahne alacağı konserler geçidinde Funda Arar, Ferhat Göçer, Hande Yener, Safiye Soyman, Faik Öztürk, Mustafa Ceceli, Ziynet Sali, Murat Boz, Hadise, Murat Dalkılıç, Gülşen, Rafet El Roman, Gökhan Tepe ve Sibel Can konser verecek. Festival kapsamında Ebru Gündeş ve Sinan Özen’in vereceği konser ile 212 gelin ve damat, Başkentlilerin şahitliğinde dünyaevine girecek.

1785 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ

2+5 = ?