logo

Çubuk ‘ta Tanışma Toplantısı

Çubuk ‘ta Tanışma Toplantısı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Hanım Lokalleri’nin 2014 yılı tanışma toplantıları devam ediyor.

Çubuk Hanımlar Lokali’nin tanışma ve kaynaşma amaçlı düzenlediği etkinliğe Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in eşi ve aynı zamanda Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek de katıldı.

Nevin Gökçek hanımlara tavsiyelerde bulunarak, “Çocuklarınızı yolladığınız adresleri takip edin. Kızıp, dışarıya atmayın. Sevginizi gösterin ama disipline de edin” dedi.

Tanışma toplantısı, üyelerin hazırladığı gösteriler ile renkli görüntülere sahne oldu. Hanım Lokali’nin genç üyelerinden oluşan Cici Kızlar topluluğunun “Bim Bam Bom” şarkısını seslendirdiği performans büyük alkış alırken, step gösterisi, TSM konseri, dans gösterisi ve çocukların jimnastik şovları büyük beğeni kazandı.

Toplantıda bir konuşma yapan Nevin Gökçek, “Allah bu huzuru, bu mutluluğu bozmasın. En kötü günümüz böyle olsun. Hepimizin evi huzurlu, sağlığı daim olsun” dilekleriyle sözlerine başladı.

Hanım Lokali üyelerine kendilerine vakit ayırdıkları için tebrik eden Nevin Gökçek, “İyi ki varsınız. Biz sizinle çok mutluyuz. Siz olmayınca bu dört duvar tam takır. Bu sevgi ortamını bizlerle paylaştığınız için sizlere çok teşekkür ediyoruz. Zamanınızı kendinize ayırdığınız için de özellikle teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bugüne kadar 50-60 bine yakın evi ziyaret ettiğini belirterek, konuşmasında anılarına yer veren Nevin Gökçek, evde her şeyin yükünü kadınların çektiğini dile getirerek, kendisini dikkatle dinleyen onlarca hanıma çeşitli uyarılarda da bulundu.

Özellikle uyuşturucu konusunda yaşanan kötü deneyimleri aktaran Nevin Gökçek, “Çok dikkatli ve uyanık olmanız lazım. Çocuklarınızı yolladığınız adresleri takip edin.

Kızıp, dışarıya atmayın. Sevginizi gösterin ama disipline de edin” diye konuştu. Nevin Gökçek, sosyal projelerle Ankara’nın Türkiye’nin en yaşanılabilir kenti haline geldiğini söyleyerek, Büyükşehir Belediyesi’nin çocuk kulüpleri ile gençlik merkezlerinin de oldukça güvenli adresler olduğunu vurguladı.

Nevin Gökçek’e Çubuk Hanımlar Lokali üyeleri tarafından çiçek verilirken, lokalin açılışının ikinci yılı onuruna pasta kesildi ve sanatçı Muzaffer de sevilen şarkılar ile Lokal üyelerini eğlendirdi.

1063 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ

3+8 = ?