logo

Çubuklu Metro İstiyor

Çubuklu Metro İstiyor

Çubuklu Metro İstiyor

Ankara’nın Çubuk ilçesi AK Parti İlçe Başkanı Dr. Tuncay Acehan, vatandaşların metro istediklerini, kendilerinin de bu konuda gerekli çalışmalara başladığını söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın isteğiyle Esenboğa Havaalanına metro geleceğini hatırlatan Çubuk AK Parti İlçe Başkanı Dr. Tuncay Acehan, havaalanına gelecek metronun ilçe merkezine kadar uzatılması yönünde vatandaşların ve sivil toplum kuruluşların yoğun bir şekilde isteği olduğunu belirtti.

Metro ile ilgili yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Acehan, şunları söyledi: “Biliyorsunuz Esenboğa Havaalanına kadar Ankara’dan metronun gelmesi söz konusu. Bu konuda Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vermiş olduğu bir talimat var. Bununla ilgili ön çalışmalar başladı. İlçe teşkilatı olarak bizde ilçemizde kurulacak Yıldırım Beyazıt Üniversitemize ve ilçe merkezine kadar uzatılması için gerekli çalışmalar başlattık. İlçe halkının ve sivil toplum kuruluşlarının metronun ilçemize kadar gelmesi konusunda büyük bir beklentisi var. Bizde bu konuda girişimlerimizi sürdürüyoruz. İnşallah üniversitede olduğu gibi bunun da olumlu sonucunu önümüzdeki günlerde göreceğiz” dedi.

1704 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ

2+6 = ?
#

Çubuklu Metro İstiyor” için 1 yorum

  1. çubuk 1 barajı düzenleme yapılırken metronun da yapılmasını düşünülürse çok faydalı olacağına eminim

    0