logo

Çubukspor’a Moral Yemeği

Çubukspor’a Moral Yemeği

Çubukspor’a Moral Yemeği

Çubukspor yönetim kurulu ilkyarıyı lider olarak kapatarak Gölbaşı’nda moral yemeği verdi.

Programa AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Gazeteci Aydın Tufan, Başankader Genel Başkan Yardımcısı Nihat Erdoğan, Genel Muhasip Bahattin Demiray, Başkent Ankara Konseyi Birliği İcra Kurulu Üyesi Mustafa Kocaer ve çubuk yerel basın mensupları katıldı.

Çubukspor başarıdan başarıya koşuyor

Geçen sezon başarısız bir sezon geçiren ve küme düşen Çubukspor başkanlığa Emin Kerimoğlu ve ekibinin gelmesi ile birlikte atağa geçti; geldiği yere tekrar dönmek ve bu sezon şampiyon olmak için büyük hamleler gerçekleştirdi. Nitekim sahasının bakıma alınması ve tesislere yeni ilaveler yapılması nedeniyle ilk yarı maçlarını dış sahalarda oynayan Çubukspor aldığı başarılı sonuçlarla şampiyonluk yolunda önemli adımlar attı.

İkinci yarı maçlarının tamamı kendi sahasında oynayacak olan Çubukspor bu avantajı iyi kullanarak şampiyonluğu garantilemiş durumda.

Birinci yarıdaki başarıyı kutlamak ve ikinci yarı için moral depolamak için Gölbaşı’nda Kayıkçı restoranda bir yemek düzenleyen Çubuksporlu yöneticiler hem birlik-beraberlik mesajı verdiler hem de sporcuları tebrik edip gelecekte kendilerinden şampiyonluk beklediklerini ifade ettiler.

Yemekte bir konuşma yapan Klüp Başkanı Emin Kerimoğlu bir selamlama konuşması yaparak misafirlerine hoşgeldiniz dedi, sporcularına ise başarılar diledi.  Daha sonra ilçe kaymakamı Cemal Şahin de bir konuşma yaptı.  Sezonun ilk yarısında takımın başarılı bir grafik çizdiğini söyleyen Şahin, aynı başarının ikinci yarıda da devam etmesi gerektiğini, bunun için hem futbolcuların gayret göstermeleri, hem de yöneticilerin ve ilçe bazındaki idarecilerin her türlü desteği vermeleri gerektiğini ifade etti. Çubuk sahasının tamirat ve tadilat işlerinin tamamlandığını, bundan böyle takımın tüm maçlarını Çubuk’ta oynayacağına işaret eden kaymakam Cemal Şahin,”Bu demek oluyor ki tüm avantajlar bizimle beraber, bu avantajları iyi kullanıp şampiyon olmamız için hep birlikte mücadele vereceğiz. İlçenin kaymakamı olarak her zaman yanınızda olacak ve her türlü desteği vereceğim. Değerli futbolcularımızdan da başarı bekliyorum. İnşaallah hep birlikte tüm zorlukların üstesinden gelecek ve şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz” dedi.

Bu arada yönetime yeni giren Çubuk Eski Belediye Başkanlarından Süleyman Haksever de bir konuşma yaparak önemli mesajlar verdi. Gençliğin ve sporun toplumlarda öneminin tartışılamayacak kadar büyük olduğunu söyleyen Haksever, “Bu bilinç içinde olan Çubuklular ve değerli yöneticilerimiz takımımızı başarılı bir atmosfer içine sokmuşlardır. bundan sonra hep birlikte, aramızda birlik-beraberliği sağlayarak, Çubuklu hemşerilimizin de desteğini alarak bu takımı şampiyon yapacağız” dedi

Gençliği bir tarlaya benzeten Haksever konuşmasında şunları söyledi:  “Tarlayı sürer, eker-biçersen verimliliğini alırsın, yoksa hiçbir işlem yapmazsan sonu malumdur, bu nedenle gençlerimizi de iyi eğitmemiz, kendilerine destek vermemiz ve onlardan gerekli verimliliği almamız gerekir. Ben Çubuklu hemşerilerimin ve tüm yöneticilerimizin bundan böyle Çubukspor’a daha fazla sahip çıkacaklarına inanıyorum. Nitekim sayın başkanımız Emin Kerimoğlu’nun öncülüğünde arkadaşlar şimdiye kadar önemli işler yaptılar, futbolcularımız da görevlerinin bilinci içinde başarıdan başarıya koştular, bundan sonra yolumuz açık ve başarı bizi bekliyor. Allah’ın izni ile hep birlikte gayret gösterecek, çalışacak şampiyonluğu yakalayacağız. Çubuk ilçemiz ve Çubuklu hemşerilerimiz her şeyin en güzeline layıktır. İnanıyorum ki Çubukspor’un başarısı ilerisi için bir mesaj olacak ve her alanda ilerleme kaydederek Çubukspor’u da, Çubuk ilçemizi de önemli noktalara taşıyacağız “dedi.

1261 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ

1+4 = ?