logo

EGM’yi Protesto Ettiler

Çubuk’ta bir grup modifiyeli araç tutkunu Emniyet Genel Müdürlüğü’nün genelgesini protesto etti.

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), son dönemde özellikle şehir içi trafik içinde çok sık görülen modifiye araçlarla ilgili vatandaşlardan gelen  yoğun şikâyetler üzerine harekete geçmişti.

EGM, il emniyet müdürlüklerine gönderdiği özel genelgeyle bu araçların trafikten çekilmesi, para cezası yazılması ve araçlar üzerinde yoğun kontrol yapılmasını istedi, bu araçların trafikten men edilmesi talimatı verilmişti.

Cumhuriyet Mahallesi Sanayi Sitesi’nde toplanan bir grup modifiyeli araç sahibi adına açıklama yapan Ayhan Avcı, modifiyeli araç tutkunlarının vatandaşları rahatsız etmediğini savundu.

Avcı, şöyle konuştu: “Bu çelik jant, filim ve aksesuvar işinden birçok arkadaşımız ekmek yiyor. Herkes bu işten sebepleniyor ve evine, eşine, dostuna ekmek götürüyor. Parası olan taktırsın, parası olmayan bizi kıskanmasın. Bu bir zevk işidir, bizim kimseye bir zararımız yok. Modifiyeli araçların yasaklanmasını istemiyoruz. Buradan devlet büyüklerimize sesleniyoruz. Ellerini vicdanlarına koysunlar ve ona gör karar versinler” dedi.

Açıklamanın ardından Sanayi Caddesi’nde “Modifiye suç değil, yaşam tarzı” sloganı eşliğinde yürüyüş yapan grup, daha sonra otomobilleriyle ilçe merkezinde tur attı.

704 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ

5+10 = ?