logo

Fetö Okulları Mühürlendi

Fetö Okulları Mühürlendi

Çubuk’ta 3 özel Fetö’ye ait olduğu tespit edilen okullar mühürlenerek kapatıldı.

İlçede Cumhuriyet Mahallesi ve Ankara yolu üzerinde bulunan Özel Çubuk Temel Lisesi, Ahmet Doğan İlkokulu ve Ortaokulu Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimi sonrasında devam eden soruşturmalar kapsamında önlem nedeniyle mühürlendi.

İlk önceki adı Maltepe Dershanesi daha sonra FEM Dershanesi isim değişikliğine giderek Özel Çubuk Temel Lisesi ve ilk adı Samanyolu Koleji olan isim değiştirerek Ahmet Doğan İlkokulu ve Ortaokulu olmuştu.

Çubuk’ta FETÖ’yle bağlantılı olduğu iddia edilen Özel Çubuk Temel Lisesi, Ahmet Doğan İlkokulu ve Ortaokulu ile Özel Çubuk Kayı Temel Lisesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve polis nezaretinde zabıta ekiplerince mühürlendi.

FETÖ/PDY soruşturmalarında, örgütle bağlantısı olan ve örgüte maddi destek sağlayan kurumlar kapatılıyor. Ankara’da da örgütle bağlantılı oldukları belirlenen özel eğitim kurumlarına yönelik çalışmalar devam ediyor.

İlçede bulunan FETÖ’ye ait bir erkek ve bir kız yurdu için ne yapılacağı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu.

Çubuk’ta bu örgüte üye olan esnaflara için nasıl bir işlem yapılacağı da merak edilirken, gerçekleştirilecek her türlü işleme vatandaşın destek vereceği bilgisi alındı.

Özel Çubuk Kayı Temel Lisesi ile ilgili yanlış bilgi sonucu alınan karar sonrası mühür sökülerek tekrar hizmete açıldı.

999 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+1 = ?