logo

Kadınlar Matinesi ve Hemşehri Geceleri

Kadınlar Matinesi ve Hemşehri Geceleri

Başkentlileri ücretsiz düzenlediği pek çok etkinlikte kültür ve sanatla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, şölen havasındaki eğlenceli programları kış aylarına da taşıdı.  

Büyük Ankara Festivali ve Mahallede Şenlik Var Panayırı gibi etkinliklerle yaz aylarına damgasını vuran Büyükşehir Belediyesi’nin yarından (15 Şubat Cumartesi) itibaren başlatacağı “Kadınlar Matinesi ve Hemşehri Geceleri” ile yine binlerce Başkentliyi buluşturacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ücretsiz düzenlediği etkinliklerle Türkiye’ye örnek olmayı sürdürüyor. Pek çok ünlü ismi yaz aylarında ücretsiz olarak Başkentlilerle buluşturan Büyükşehir, bu muhteşem eğlenceleri kış aylarına da taşıdı. Büyükşehir Belediyesi’nin yarından itibaren her gün bir başka ilçede düzenleyeceği Kadınlar Matinesi ile Hemşeri Geceleri ve Türkü Şöleni de bu kışa damgasını vuracak.   Pek çok sürprizin de yer alacağı organizasyon kapsamında Kadınlar Matinesi 15 Şubat Cumartesi günü saat 13.00’da Çubuk’ta Pınar Dilşeker’in muhteşem konseri ile başlayacak. Binlerce kadın için farklı bir gün yaşama, soğuk kış günlerinde evden çıkarak sosyal bir aktiviteye katılma imkanı sunacak Kadınlar Matinesi etkinliği, Çubuk’un ardından 17 Şubat’ta Keçiören’de Ankaralı Coşkun, 18 Şubat’ta Beypazarı’nda Safiye Soyman-Faik Öztürk ve Nallıhan’da Ankaralı Coşkun, 19 Şubat’ta Yenimahalle’de Faslı Nisa, 20 Şubat’ta Etimesgut’ta Orhan Ölmez, 21 Şubat’ta Bala’da Ankaralı Coşkun, 22 Şubat’ta Altındağ’da Nilgün Kızılcı ve Mamak’ta Faslı Nisa ile devam edecek.

BİNLERCE HEMŞEHRİ TÜRKÜ GECELERİNDE BULUŞACAK

Farklı bölgelerden gelip de Ankara’da yaşayan hemşerileri bir araya getirerek, buluşmalarını sağlayacak Hemşeri Geceleri ve Türkü Şöleni ise 15 Şubat’ta Çankırı Orta Dernekleri Programı ile saat 19.00’da başlayacak. Her akşam bir başka yerel sanatçının sahne alacağı şölenler, 16 Şubat’ta Kırşehir, 17 Şubat’ta Akyurt ve Kalecik, 18 Şubat’ta Keçiören, 19 Şubat’ta Çubuk ve Pursaklar, 20 Şubat’ta Mamak, 22 Şubat Yozgat, 23 Şubat Çorumluların buluşması ile binlerce hemşeriyi bir araya getirecek.   Kadınlar Matinesi ve Hemşeri Geceleri, Mart ayında da çeşitli sürprizlerle devam edecek.

HEMŞEHRİ GECELERİ VE TÜRKÜ ŞÖLENİ

15 Şubat-19.00 Çankırı-Orta Dernekleri Programı – Atatürk Spor

16 Şubat-18.30 Kırşehir-A.Coşkun ve Abdallar Topluluğu – Atatürk Spor

17 Şubat-19.00 Kalecik-Ankaralı Coşkun – GSGM Spor Solonu

17 Şubat-19.30 Akyurt-Ankaralı Coşkun ve Hüseyin Kağıt – GSGM Spor

18 Şubat-19.00 Keçiören-Ankaralı Coşkun ve Ali Yaprak – ÇEFT Kafe

19 Şubat-19.00 Çubuk Ankaralı Coşkun ve A.Yasin-Kuzey Yıldızı Düğün

19 Şubat-19.30 Pursaklar Ank. Coşkun ve Hüseyin Kağıt – GSGM Spor

20 Şubat-19.00 Mamak-Ankaralı Coşkun ve Hüseyin Kağıt -Mamak Spor

22 Şubat-19.00 Yozgat-Emel Taşçıoğlu ve Mustafa Özcan – Atatürk Spor Sal.

23 Şubat-19.00 Çorum-Tufan Altaş ve Nazlı Öksüz  – Atatürk Spor Salonu

1406 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ

8+8 = ?