logo

Kamuda Yeni Atamalar Yapıldı

Kamuda Yeni Atamalar Yapıldı

Bakanlıklara ait atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

İşte o atamalar…

Başbakan Yardımcılığı, Adalet, Aile ve Sosyal Politikalar, Avrupa Birliği, Bilim, Sanayi ve Teknoloji, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Çevre ve Şehircilik, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gençlik ve Spor, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Gümrük ve Ticaret, Kalkınma, Maliye ile Milli Savunma bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Adalet Bakanlığı Yüksek Müşavirliği’ne Ankara Hakimi Nevruz Üstün, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı müşavirliklerine Şuayip Tunçal ve Tülay Akyüz, AB Bakanlığı Müşavirliği’ne Elif Öztürk atandı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda, Müsteşar Yardımcılığı’na Hüseyin Rahmi Çetin, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğüne Bakanlık Müşavirliği’ne Ayhan Karaca, Meteoroloji ve Standardizasyon Genel Müdürlüğü’ne Bakanlık Müşaviri Bayram Tek, Sanayi Genel Müdürlüğüne Bakanlık Müşavirliği’ne Süfyan Emiroğlu, Verimlilik Genel Müdürlüğü’ne Anıl Yılmaz, Strateji Geliştirme Başkanlığı’na Bakanlık Müşaviri Orhan Eroğlu görevlendirildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Türkiye İş Kurumu Genel Müdür Yardımcılıklarına Asım Göker Keskin ile Ali Akay, Dış İlişkiler ve Yurtdışı İşçi Hizmetleri Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Naim Kavlak, Çalışma Genel Müdür Yardımcılığına Nurcan Önder atandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müşavirliği’ne Salih Çoban, Kalkınma Bakanlığı Müşavirliği’ne Mehmet Aydın, Milli Savunma Bakanlığı Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığına İzzet Artunç, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşavirliği’ne Mehmet Baykan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müşavirliğine Muharrem Kurt getirildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt AŞ Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ayerden, Yönetim Kurulu Üyeliği görevinden alındı; Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt AŞ Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Ayhan İsen’in atanması uygun görüldü.

Türkiye Elektromekanik Sanayi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine, görev süresini tamamlayan Ali Ağaçdan yeniden atandı.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Gümrük ve Ticaret Müfettişliklerine, Gümrük ve Ticaret Müfettiş Yardımcıları Selçuk Özdamar, Güven Yıldız, Faruk Şen, Engin Özdemir, Emir Mesut Morkoç, Hüseyin Yaren, Hasan Özmen, Önder Şafak Tongal ve Osman Uslu; Maliye Bakanlığı vergi müfettişliklerine Ağah Dikici, Onur Çelik, İsmail Hakkı Eker, Ömer Zamur, Muhammed Celaletdin Yağmur, Ayşe Tuba BERK, Ömer Akyürek, Yasin Eryılmaz, Cihad Kattaş, Mevlüt Karademir, Yakup Çınar, Zafer Çalışkan, Muhammed Cem Tatlı, Ömer Cabur, Yunus Berk, Bünyamin Temizsu, Mehmet Altunbaş, Cemil Necmi Gümüş, Nail Umut Avcı, Mustafa Özkara, Hanifi Karahan, İsmail Taşcı, Fuat Usta ile Tarık Selcik atandı.

MSB Kanunlar ve Kararlar Daire Başkanlığı Tüzük ve Yönetmelik Tetkik ve İşlem Şube Müdürü Askeri Hakim Kıdemli Albay Cumhur Eryüksel’in Kuzey Deniz Saha Komutanlığına Askeri Savcı; Kuzey Deniz Saha Komutanlığında Askeri Savcı Askeri Hakim Binbaşı Öner Şentepe’nin Kuzey Deniz Saha Komutanlığına Yardımcı Askeri Savcı olarak atanmalarına ilişkin karar da yayımlandı.

Ayrıca, Yalova İl Müftüsü Muhittin Sarıkaya, başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı. Yalova İl Müftülüğü’ne Hıdır Bayrak, Bolu İl Müftülüğü’ne Mehmet Şahin getirildi.

2603 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ

6+2 = ?