logo

Mahmutoğlan Modernleşiyor

Mahmutoğlan Modernleşiyor

Mahmutoğlan köyü modern bir görünüme kavuşuyor.

Çubuk İlçe Kaymakamı Cemal Şahin,“Daha önce köylerimizin anayollarla ulaşımını sağlayan ve stabilize olan yolların tümünü asfaltlamıştık. Şimdi de köy içi ara yollar ile köy meydanlarını ve köy içinin önemli sokaklarını kilit parke taşı ile döşüyoruz” dedi.

Çubuk ilçe Kaymakamlığı 2012 yılı KÖYDES Programı kapsamında gerçekleştirilen Mahmutoğlan Köyü köy içi kilitli parke taşı ve beton yol yapımı kısmen tamamlandı.

Ankara’nın Çubuk ilçesine bağlı 120 haneli yaklaşık 250 kişinin yaşadığı Mahmutoğlan Köyü’nün bazı sokakları kilitli parke taşlarıyla döşendi.

Çubuk Kaymakamlığı tarafından ihalesi yapılan ve ihaleyi kazanan firma tarafından Nusratlar, Kızılören, Yeşilkent, Uluağaç, Kuruçay, Mahmutoğlan, Özlüce, Kavaklı, Yukarı Obruk, Sığırlıhacı köyleri köy meydanları düzenleme ve sağlıklaştırma işi birer birer tamamlanıyor.

Firma yetkilisi SerkanÜnal “Gerçekleştirilen çalışmalar sonucu 6 köy meydanı tamamlandı, 4 köymeydanı işi için de çalışmalar devam ediyor” dedi.

Tamamlananan köyler: Kuruçay, Nusratlar, Yeşilkent, Kızılören, Uluağaç, Mahmutoğlan.

Devam eden köyler : Sığırlıhacı, Kavaklı, Yukarı Obruk, Özlüce, Yapılan çalışmaları yerinde denetleyerek, köy sorunları ile ilgili incelemelerde bulunan Çubuk İlçe Kaymakamı Cemal Şahin, “Daha önce köylerimizin ana yollarla ulaşımını sağlayan ve stabilize olan yolların tümünü asfaltlamıştık. Şimdi de köy içi ara yolları ve köy meydanlarını kilit parke taşı ile döşüyoruz. Halkımızın kışı daha rahat ve huzurlu geçirebilmesi için yaz mevsiminden bu tarafa aralıksız sürdürdüğümüz çalışmalara plan ve program dahilinde devam etmekteyiz. Amacımız halkımıza en iyi hizmeti sunmaktır. Yapılan çalışmalarla köylerimiz daha modern bir görüntüye kavuşuyor.” dedi.

KÖY MUHTARI MÜSLÜM TOPRAK TEŞEKKÜR ETTİ

Köylüler adına konuşan Mahmutoğlan Köyü Muhtarı Müslüm Toprak, Yapılan beton yol ve köy içi parke taşlarıyla köylerinin kısmen daha temiz olduğunu, köyün diğer sokaklarının da kilit parke ile döşenmesini beklediklerini belirterek, Başta Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden olmak üzere yol ve kilit parke yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

1258 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ

10+5 = ?