logo

Pratik Keyfin Tadı Daha Kolay

Pratik Keyfin Tadı Daha Kolay

Başkent Ankara’da bir girişimci yenilikçi, akılcı, çevreye duyarlı, ekonomik ve pratik ürünler geliştirerek, ülkeye artı değerler kazandırıyor.

İçecek sektörüne yeni bir bakış açışı getirdiğini ifade eden Pratik Keyif satış müdürü Ali İhsan Önder: “İnsanların zamanı değerli, Pracdrink ailesi olarak geliştirdiğimiz pratik ve ekonomik ürünlerimizle kendinize ayıracağınız zamanlarınızı artırarak hayatınızı daha keyifli hale getirme gayreti içerisindeyiz. Yenilikçi, akılcı, çevreye duyarlı, ekonomik ve pratik ürünler geliştirerek ülkemize artı değerler kazandırıyor ve içecek sektörüne yeni bir bakış açışı getiriyoruz” dedi.

Önder konuşmasının devamında: “Üründe Bulunan Filtre sayesinde çay ve kahveyi suya karışmadan gönül rahatlığıyla içebiliyorsunuz. Hammaddesi Polipropilen (PP) denilen bir malzemedir. PP bebek biberonlarından ameliyat ipliklerine kadar, hatta vücut içinde oluşan yaralanmalarda tampon olarak kullanılacak kadar sağlıklı ve güvenli bir üründür. Ofisinizde, eviniz de, iş yerinizde rahatlıkla çay ve kahve imkanı sağlayan ürünümüz patentlidir. Mesela kahve veya çay içmek istediniz, onun hazırlamasıyla uğraşmadan sadece suyu ısıtın, şeker ilave edin ve çayın, kahvenin keyfine varın” diye konuştu.

Ürün Hakkında Bilgilere Yer Verecek Olursak:

BARDAK: Amerika’dan ithal edilen Gerorgia Pasific marka kâğıttan üretilmektedir.

FİLTRE: Hammaddesi Polipropilen (PP) denilen bir malzemedir. PP bebek biberonlarından ameliyat ipliklerine kadar, hatta vücut içinde oluşan yaralanmalarda tampon olarak kullanılacak kadar sağlıklı ve güvenli bir üründür.

ÇAY: Bardak içerisinde 1 Gr. Bulunmaktadır. Çayımız Türk, Seylan çaylarının belli oranlarda harmanlanması ile elde edilmektedir. İçerisinde hiçbir kimyasal bulunmayıp %100 doğaldır.

KAHVE: Bardak içerisinde 2 Gr. Bulunmaktadır. Kahvemiz ithalatçı firma aracılığı ile direkt olarak Ekvator dan ithal edilmekte olup, içerisinde hiçbir kimyasal ve aroma maddesi bulunmamaktadır.

İmalathanemiz düzenli olarak İl Gıda ve Tarım Müdürlüğü ve İl Halk Sağlık Müdürlüğü tarafından denetlenmektedir.

ÇALIŞMA SİSTEMİ:

Ücretsiz Kargo: Siparişleriniz adresinize ücretsiz gönderilecektir. Kargo Bizden, keyif sizden…

%100 Müşteri Memnuniyeti: Şehirlerarası otobüs firmalarında seyahat esnasında yapılan ikramların çok daha düzenli ve kaliteli yapılmasına olanak sağlar. Siz isteyin yeter…

Tanıtım İçin İdeal Çözümler: Firmanızın logo ve markası ile size özel üretilen kahve ve çay bardaklarımız ile tanıtım, fuar, organizasyon ihtiyaçlarınız için çözüm ortağınız olmaya hazırız…

Alış veriş yapabileceğiniz adres:

www.pratikkeyif.com

İvedik OSB. Öz Ankara San. Sit. 1419. Cadde

No:1 Yenimahalle ANKARA

Sipariş Tel: +90 850 302 88 06

969 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+2 = ?