logo

Soyguncular Yakalandı

Soyguncular Yakalandı

Soyguncular Yakalandı

Sağlık Ocağı’nı Soydular, Kardaki Lastik İzinden Yakalandılar.

Çubuk’ta gece yarısı kapısını zorlayarak girdikleri Sağlık Ocağı’ndan 2 bilgisayar ve yazıcıları ile bir televizyonu çalarak otomobil ile götüren 3 kişiyi, aracın lastik izi ele verdi.

Yakalandıktan sonra suçlarını itiraf eden şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay Çubuk 5 No’lu Sağlık Ocağı’nda geçen pazartesi gecesi meydana geldi. Sağlık Ocağı’nın kapısını zorlamayarak içeri giren 3 kişi, 2 bilgisayar ve bunlara ait 2 yazıcı ile birlikte bir televizyonu alıp, otomobille olay yerinden uzaklaştı. Dün sabah Sağlık Ocağı’na gelen personel, hırsızlık olayının ortaya çıkması üzerine durumu polise haber verdi. Çubuk Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Şubesi ekipleri, olay yerinde inceleme yaptı.

Polis, Sağlık Ocağı önündeki, otomobilin lastiklerinin kar üzerinde bıraktığı izden yola çıkıp, hırsızlık şüphelilerini bulmaya çalıştı. İzleri takip eden ve gittiği bölgedeki araçların lastikleriyle karşılaştırma yapan polis 3 şüpheliye ulaştı. Yakalanan Y.K. (20), A.K. (19) ve E.K. (20), Emniyet Müdürlüğü’ne götürülerek sorgulamaya alındı.3 şüpheli, çaldıkları bilgisayar ve yazıcıları ile birlikte televizyonu Ankara’da ucuz fiyatla sattıklarını söyledi.

Mahkemeye çıkarılan 3 şüpheli, tutuklanarak Sincan Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Haberler.com

1060 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ

1+7 = ?