logo

SP, Zina Suç Sayılsın İstiyor

SP, Zina Suç Sayılsın İstiyor

Şanlıurfa Saadet Partisi Gençlik Kolları zinanın suç sayılması ile ilgili basın açıklaması yaptı.

 Şanlıurfa Saadet Partisi Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “Zina Suç Sayılsın” adlı basın açıklaması vatandaş ve basın büyük ilgi gösterdi.

Basın açıklamasında konuşan Şanlıurfa Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Salih Şipak topluma yönelik yapılan manevi tahribat ve ahlaki yozlaşma karşısında ‘Önce Ahlak ve Maneviyat’ diyoruz. Zinanın ve eş cinselliğin yaygınlaştığı ve normalleştiği böyle bir zamanda ebetteki sessiz kalamayız dedi.

Avrupa dan ve Amerika dan ithal edilen yasalarla yönetilen Türkiye  İslam  ve insanımıza zarar vereceğini belirten Şipak yeniden lider ülke olabilmemiz için özümüze dönmemizin şart olduğunu belirtti.

Ecdadımız tarih boyunca dünya ya adalet barış ve ahlak konusunda öncü olmuştur, Diyen, Şipak mevcut hükümete seslenerek yeni anayasa çalışmalarında ahlaki yozlaşmaya sebep olacak aksiyonların ceza kanununda suç sayılmasını istedi.

Basın açıklamasında konuşan Şipak zina tıbbi açıdan da toplumun sağlığını tehdit eden bir suç olduğunu belirtti, Zinanın sebebiyet verdiği bulaşıcı hastalıklar insanın toplumdan tecrit edilmesine veya ölüme kadar uzanan bir sonuca ulaşmaktadır, Zina eyleminin psikolojik olarak ta kişileri yıprattığı bilimsel verilerle ortaya konulduğunu belirtti.

Ey Millet Ne Zaman Uyanacaksınız? Susmayın, Uyarın, Haykırın!…

Şipak; “Gündeme konu olan eşcinsel birlikteliğinde ötesinde eşcinsel evlilikler de tam anlamıyla bir faciadır ve ülkemizdeki hukuk boşluğundan yararlanılarak bu durum meşrulaştırılmak istenmektedir. Bu durumun bir ileri sarmalı ise eşcinsellerin evlat edinmesidir ki bu kadim geleneği olan toplumumuzu kökünü kazımaya çalışmak demektir.

Bizler ancak fıtrata uygun birliktelikle akitleşen insanların aile olabileceği inancını taşımaktayız. Bu gün işte tam anlamıyla bu aile mefhumunun temelleri Batı hayranı olanların yazılarıyla, yayınlarıyla dinamitlenmektedir.

Ey Millet Ne Zaman Uyanacaksınız, Susmayın, Uyarın, Haykırın. Sizler tenha bir nehir kenarında kurdun kuzuya saldırmasını dahi dert edinen ve bundan imtina eden bir neslin çocuklarısınız. Bakınız, Batı düşünce sistemiyle ve fikir kalıplarıyla hümanizmin ve sekülerizmin etkisiyle düşünen insanlar bu söylediklerimizin çok ötesinde oldukları için bizi anlayamazlar.

Bizler Allah için bu “Cinsel Bunalım” içinde olan insanları dünya ve ahiret saadetleri için çok önemsiyoruz ve bu bunalımı atlatmaları konusunda yardımcı olmak istiyoruz.

Bu doğuştan gelen ve Ortodoks tıbbının deyimiyle değiştirilemez olan bir durum değildir. Tedavisi de mümkündür. Yeter ki doğru bir irade ve güven ortaya konulsun.” dedi.

Haber: Ömer Yakan

1280 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ

3+2 = ?