logo

2012 Yılının En İyi İdarecisi Kaymakam Şahin

2012 Yılının En İyi İdarecisi Kaymakam Şahin

Kaymakam Şahin, Türk İdareciler Derneği Tarafından, 2012 Yılının En İyi İdarecisi Seçildi.

Geleneksel Türk İdareciler Derneği 2012 Yılının En İyi İdarecisi, Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin seçildi. Törenin ardından ilçe protokolü ile bir araya gelen Şahin, ödülü tüm ilçe adına aldığını söyleyerek, ilçe halkına teşekkür etti.

Türk İdareciler Derneği’nin (TİD) JW Marriott Oteli’nde düzenlediği ’10 Ocak İdareciler Günü’ programına İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, eski Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Sayıştay Başkanı Recai Akyel, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, TİD Genel Başkanı Saffet Arıkan Bedük, Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, ilçe protokolü ve davetliler katıldı.

Uygulanan yerel sosyal politikalar ve yeni projeler ile görev yaptığı yöreye çok güçlü bir katma değer sağlaması, sosyal devletin işlevselliğini ortaya çıkartan proje uygulamaları ve vatandaş – devlet diyalogunu pekiştirici tutum ve davranışlarından dolayı, Türk İdarecileri Derneği tarafından Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, 2012 yılı Vali Celalettin Tüfekçi Meslek Ödülü dalında yılın idarecisi ödülüne layık görüldü.

Ödül töreninde Şehit Kaymakam Ersin Ateş ödülünü Şırnak Beytüşşebap Kaymakamı İhsan Selim Baydaş, Merhum Vali Hüseyin Öğütçen Başarı Ödülünü Van Çaldıran Kaymakamı İbrahim Dündar, Vali Galip Demirel Sosyal Hizmet Ödülünü İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşaviri Mehmet Cengiz Yücedal, Türk İdareciler Derneği Özel Ödülü’nü İzmir Kınık Kaymakamı İlyas Gün aldı. Merhum Vali Orhan Alaaddin Erbuğ Meslekte Olay ve İzleri adlı anı yarışması Çorum Dodurga Kaymakamı Bülent Güven’in eşi Kübra Güven ile Afyonkarahisar Şuhut Kaymakamı Eyüp Çalışır’ın eşi Emine Çalışır aldılar.

Kaymakam Şahin ödülünü eski Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül’ün elinden alırken, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve ilçe protokolü ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ödül töreninin ardından ilçe protokolü ile Mado Pastanesinde bir araya gelen Kaymakam Şahin, kendisini başarıya götüren daire amirleriyle ile tek tek tokalaşarak teşekkür etti. Burada bir teşekkür konuşması yapan Kaymakam Şahin, her yıl geleneksel olarak 4 ayrı dalda yılın idarecilerini belirleyen Türk İdareciler Derneği’nin Vali Celalettin Tüfekçi Meslek Ödülü dalında yılın en iyi mülki amiri seçildiğini, bundan dolayı gurur duyduğunu söyledi.

İlçede yürütülen projelerden seracılık başta olmak üzere birçok çalışmanın kendisini ödüle götürdüğünü hatırlatan Şahin, şunları söyledi: “Bu yıl bizi ödüle layık gördüler. Çubuk’taki enerji, Çubuk’taki bir ekip olaraktan biz bu ödüle layık görüldük. Yeni projeler yapmak için Çubuk’ta iyi bir ekip var, uygun bir saha var. Sizler bu bileşenleri güzel bir şekilde organize etmişseniz, işte sonuç bu şekilde olabiliyor. Birim amirlerimizle, siyasilerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte çok güzel bir şekilde organize olabiliyoruz. Ben bundan son derece memnunum. Çalıştığım yerlerin arasında Çubuk’u ayrı bir yere koyabileceğim, benim için istisna bir yerdir. Gerçekten böyle bir ekibi bulmak her zaman için çok zordur’’dedi.

Kaymakam Şahin’e çiçek vererek ilçesi adına teşekkür eden Başkan Özden ise, ilçede güçlü bir birliktelik olduğunu kaydetti. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarının bir ahenk ile çalıştığına dikkat çeken Başkan Özden, bunun meyvesinin de bu şekilde alındığını ifade etti.

1245 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ

8+9 = ?