logo

Acı Kader Anne ve Oğlu Hayatını Kaybetti

Acı Kader Anne ve Oğlu Hayatını Kaybetti

Çubuk’ta kalp krizi geçirmekte olan annesi için ambulans çağıran bir kişi, panikleyip ambulansa yol tarif etmek için aniden yola çıkınca otomobil çarptı.

Acı olay, akşam saatlerinde Yıldırım Beyazıt Mahallesi Ankara Bulvarı üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre: Çubuk’un Yıldırım Beyazıt Mahallesi Ankara Bulvarı üzerinde meydana gelen trafik kazasında annesin kalp krizi geçirmesi sonucu panikleyen 70 yaşındaki Mehmet Ali Berber’e Ankara istikametinden Çubuk istikametine girmekte olan Kamil Ercan (25) yönetimindeki 06 FD 7937 plakalı otomobil çarptı.

Kazada ağır yaralanan Mehmet Ali Berber’e annesi için çağırdığı ambulanstaki sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kalp krizi geçiren anne Bahriye Berber için ise ikinci ambulans yönlendirilirken, Bahriye Berber de Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Anne ve oğluna aynı anda ve aynı yerde müdahale edilirken, her ikisi de tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

ANNE OĞUL YAN YANA TOPRAĞA VERİLDİ

Cumhuriyet mahallesindeki evlerinin önünde taziye çadırı kurulan, anne ve oğlun cenazeleri, Çubuk Halil Şıvgın Hastanesi morgundan alınarak, evlerinin önüne getirildi.

Almanya dan uçakla gelen 3 oğlu 1 kızı ve torunları da cenazeye katıldı.

Burada dua ve helallik alınması sonrası, cenazeler merkez Camii Kebir’e götürüldü.

Cenaze namazına siyasiler ve sevenleri katıldı. Öğle vakti kılınan namazın ardından Bahriye ve Mehmet Ali Berberin cenazeleri Asri Mezarlığı’nda dualarla toprağa verildi.

750 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+3 = ?