logo

Akyurt’un Geçmişten Geleceği

Akyurt’un Geçmişten Geleceği

Akyurt’ta yapılan toplantıda 2004 yılından günümüze, ilçede yapılan çalışmaları anlattı.

Kültür Merkezi Necip Fazıl Konferans Salonu’nda düzenlenen konferans saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Daha sonra İlçemizin 2004 yılında çekilen görüntüleri salondakilere izletildi.

Ardından Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş konuşmasında “Ülke olarak on yıldan fazla bir süredir yükselen bir grafik çizmekteyiz. Özellikle son dönemde bundan rahatsız olan çevreler bazı oyunlarla önümüze engeller çıkarmaya çalışıyor. Önümüzde kritik bir seçim var. Bu seçim sadece bizim değil, Türkiye’nin de seçimidir. Birlik ve beraberliğimizi koruyarak bu seçimlerden alnımızın akıyla çıkmayı ümit ediyorum. Asıl konuya gelince, biz 2004 yılında bir video filmi çektirdik. İyi ki çektirmişiz ki bugün ortaya çıkan değişimi görebilmemiz açısından iyi oldu” ifadelerini kullandı.

Sunuma geçen Başkan Ayantaş, altyapı, asfalt, okul, resmi kurum, imar, köprü, yol, yardımlar, fuar alanı ağaçlandırma ve daha birçok konuda yapılan çalışmaları detaylandırarak vatandaşlarla paylaştı. Bir buçuk saat süren toplantı, Kültür Merkezi fuar alanında vatandaşlara yiyecek-içecek ikramı yapılmasıyla sona erdi.

1334 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ

8+9 = ?