logo

Ankara’ya ‘’Demokrasi Meydanı’’

Ankara’ya ‘’Demokrasi Meydanı’’

Başkentin bir toplanma meydanına olan ihtiyacını açıkça gözler önüne serdiğini vurguladı ve kendi çözüm önerilerini kamuoyuyla paylaştı.

Kurulduğu günden bu yana, Türkiye’nin sorunlarına akılcı çözümler ortaya koyan Dr. Mehmet Kılıç genel başkanlığındaki Merkez Sağ Hareketi, son günlerde Ankara’da yapılan protesto gösterilerinin, Başkentin bir toplanma meydanına olan ihtiyacını açıkça gözler önüne serdiğini vurguladı ve kendi çözüm önerilerini kamuoyuyla paylaştı.

Merkez Sağ Hareketi Ankara Temsilcisi Dr. Memduh Aslan, demokrasinin meydanlarda doğduğunu, artık Ankara’nın da büyük bir demokrasi meydanına ihtiyaç duyduğunu, tarihi Gençlik Parkı’nın havuz kısmının meydana dönüştürülmesi ile birlikte, hiçbir ağaca zarar vermeden, Ankara’nın kendisine yakışır bir ‘’Demokrasi Meydanı’’na kavuşabileceğini belirtti.

Merkez Sağ Hareketi’nin bu projesiyle, tarihi Gençlik Parkı’nın önemini ve işlevini daha da arttırarak adeta bir ‘demokrasi kompleksi’ ne dönüşeceğini söyleyen Dr. Aslan’a göre, meydanın Ankara taşıyla döşenmesi de meydana özel bir anlam ve hava katacak.

Merkez Sağ Hareketi bu projeyle, bir yandan insanların demokratik haklarını rahatça kullanabilecekleri bir meydana kavuşmalarını, diğer yandan da şehir içi trafiğini ve gündelik yaşamı kaosa sürüklemeden hakkın kullanımının gerçekleşmesini arzuluyor.

Dr. Memduh Aslan projelerini anlatırken, Ankara halkının hassasiyetlerini de dikkate aldıklarını ve bu doğrultuda, AKM alanına ayrıca bir havuz yapılabileceğini sözlerine ekledi.

 

2093 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ

10+6 = ?