logo

Asfaltlama Çalışmaları Devam Ediyor

Asfaltlama Çalışmaları Devam Ediyor

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ve yama ekibi, ilçe genelindeki asfaltlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Nisan ve mayıs aylarında Pursaklar genelindeki asfalt yama ve serim işinde 15 bin ton asfalt serimi yapıldı. Başta Saray olmak üzere Pursaklar, Altınova ve Sirkeli’de asfalt ihtiyacı olan tüm mahalle, cadde, sokak ve kamu kurumlarının ihtiyacı giderildi. Nisan ayında 62, Mayıs ayında da 88 sokakta asfalt ve yama işlemi gerçekleştirildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin de desteği ile Pursaklar’da alt yapı hızla gelişiyor.

Kaldırım, engelli rampası ve yeni imar yolu çalışmalarını da sürdüren ekipler, Nisan ve Mayıs aylarında binlerce metre tül bordür ve kilitli taş kullanarak altyapıya hizmet etti. Bu kapsamda Sirkeli bölgesinde 17 bin 600 metrelik yeni imar yolu açıldı ve mevcut imar yolları düzeltildi. Yeni kaldırımlar yapılarak deforme olmuş alanların onarımı yapıldı. Yine Pursaklar genelinde ASKİ ekiplerinin talep ettikleri noktalarda su ve kanal arızalarına müdahale edildi.

Pursaklar’ın yaşanılabilir bir ilçe olarak Başkent’in gözdesi olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Selçuk Çetin: “Geniş bir coğrafyada hizmet veriyoruz. Bütün mahallelerimize aynı hizmeti götürüyoruz. Tebessüm Şehrimiz ’de hizmet kalitemizi her geçen gün artırarak hemşerilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz”dedi.

578 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+3 = ?