logo

Askere ve Polise Moral Desteği Kampanyası

Askere ve Polise Moral Desteği Kampanyası

Çubuk İlçe Terör Mağdurları Derneği tarafından  operasyonlarda görev alan asker ve polislerimize moral desteği kampanyası düzenliyor.

Kampanyanın ülke genelinde de büyük moral ve destek göreceğini belirten Dernek Başkanı Zeki Avan: “ Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için, ülkemizin çeşitli bölgelerinde bölücü terör örgütlerine karşı yürütülen operasyonlarda görev alan güvenlik güçlerimiz için Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği öncülüğünde, asker ve polislerimizin arkalarında olduklarımızı göstermek amacıyla moral desteği kampanyası düzenledik. Kampanyaya gönüllü olarak destek vermek isteyenler ev yapımı, gözleme, bazlama, tandır böreği, yazma çörek,  kapama ekmeği, kete ve kuru kek gibi yiyecekler getirerek destek verebilecekler. Ayrıca küçük çocuklarımız, öğrencilerimiz ve gençlerimiz, asker ve polislerimize karşı düşüncelerini anlatan şiir, mektup ve yapacakları resimleri göndererek destek verebilirler.  Göndereceğimiz yiyeceklerimizin taze ve sağlıklı olması için malzemelerin 26 Nisan 2016 Salı günü yapılıp, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğimize teslim edilecektir. Derneğe teslim edilecek olan malzemeler sağlıklı bir şekilde ambalajı yapıldıktan sonra Çarşamba günü operasyon bölgelerine gönderilecektir” diyerek ilçe halkını duyarlı olmaları konusunda bilgilendirdi.

Dernek Adres ve iletişim bilgisi: Atatürk Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı Pehlivanlar İş Hanı No:25/80 Çubuk – 837 65 96 – 837 22 60 / Cep: 0536 433 23 03

386 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+7 = ?