logo

Başkan Acehan İstek ve Şikâyetleri Dinledi

Başkan Acehan İstek ve Şikâyetleri Dinledi

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Çubuk Dernekler Federasyonu üyeleri ve Çubuk Muhtarlar Derneği üyeleriyle bir araya geldi.

Başkanlık makamında gerçekleşen toplantıda konuşan Başkan Acehan, mahalle muhtarları ve dernek başkanlarının birlikte hareket etmelerini ve mahallerde bulunan konakları da birlikte sahiplenmelerini istediklerini söyledi.

İlçede sürdürülen hizmetlerden ve planlanan projeler hakkında da bilgi veren Başkan Acehan, mahalle muhtarları ve dernek başkanlarının istek, talep ve şikâyetlerini de dinledi.

Mahalle konaklarının derneklerin girişimiyle vatandaşların verdiği paralarla yapılığını savunan Çubuk Dernekler Başkanı Recep Taş’da, konaklarının kullanımının derneklerin inisiyatifinde olmasını istediklerini söyledi.

Muhtarlar Dernek Başkanı Burhan Şan ise, muhtarlarla ortak hareket edilmediği takdirde tek başına dernek yöneticilerinin bir şey yapamayacağını iddia etti.

Mahallelerdeki atıl vaziyetteki metruk yapıların yıkılması veya onarılması hakkında bir çalışma yapılmasının önemine işaret eden İlçe Jandarma Komutanı Durmuş Kıran, mahallerdeki herhangi bir olumsuz hareketlilik olduğunda güvenlik güçlerine zaman kaybetmeden bilgi verilmesinin can ve mal kaybı için önemini anlattı.

Mahalle giriş ve çıkışlarına güvenlik kameraları yerleştirilmesi gerektiğini aktaran Kıran, bu konuda mahalle derneklerinin ve muhtarların ortaklaşa bir çalışma yapmalarını istedi.

535 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+2 = ?