Başkan Özden, Tv’de Çalışmaları Anlatacak

Başkan Özden, Tv’de Çalışmaları Anlatacak

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Konya TV’de canlı yayında ilçedeki çalışmalarını anlatacak.

Belde Gazetesi Haber Müdürü ve Konya Televizyonu Ankara Temsilcisi Dursun Erkılıç’ın hazırlayıp sunduğu ve her Çarşamba canlı olarak yayınlanan ‘Ankara’nın Zirvesi’ isimli programın bu haftaki konuğu Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden olacak.

Program Çarşamba günü saat 21.45-23.00 arasında gerçekleştirilecek. Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Ankara’nın en hızlı gelişen ilçelerinden biri olan Çubuk’a göreve geldiği günden bu tarafa sunulan hizmetleri, ilçenin yaşadığı değişimi ve geleceğe dönük projelerini anlatacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Reklam Alanı376x240

Bayram öncesi İnstagram dolandırıcılığına dikkat

blank

İnternet ortamında şuan tek mecra haline gelen sosyal medya adresi İnstagramda dolandırıcılık işlemi kolaylıkla yapılıyor.

Bunun bir örneğini açıklayacak olursak; sanal ürün, gerçekte ellerinde ürün yok. Yüksek hitli takipçisi dolu dolu bir sayfa açarak bu işlemi yapıyorlar. Piyasaya göre uygun fiyatlı ürünler. Müşteri memnuniyetini sağlamak için yapılan etkili video çekimleri. Giyim ve elbise adına her şey düşünülmüş. Profesyonellik ön plana çıkmış. Müşteri mesaj ve sorularına hemen cevap veriyorlar. Sahte vergi levhası, müşteri güvenini kazanacak her şeyi yapmışlar. İnsanların zaaflarından yaralanıp, dolandırıp mağdur ediyorlar. Çok iyi çalışılmış bir sistem düzeneği kurmuşlar. Size güveni tam veriyorlar. Tipik dolandırıcı sistemi işte. Sizden ödemeyi alıyorlar. Sizi Whatsap üzerinden arıyorlar. Daha sonra muhasebe e ticaret sistemine gelmedi, olmadı diyerek kafa karıştıran işlemler ile parayı iade edeceğiz bahanesiyle sizden banka hesap hareketleri, e-mail bilgilerinizi ve içinde para olan alternatif banka bilgilerinize ulaşmaya çalışıyorlar. İnsanlar bu tür para kaptırıyor. Sonrasında telefonlar ve adres size otomatik kapanıyor, boş bir sayfa oluyor. Canın sıkılması moralinin ve sağlığının bozulması da yanına kar kalıyor. Gün geçtikçe İnstagram güvenilirliğini yitiriyor. Tabi oda işini yapıyor yapmaya da devam edecek burası kapansa bile yenisini açacak kaldığı yerden insanları sömürmeye devam edecek vicdan ar-namus olmayan kişiler asıl sıkıntı insanlar arası güven kaybı. Güven kaybetmektense para kaybetmeyi tercih yerine yapılan bir dolandırıcılık sistemi kurmuşlar. Bayram öncesi ve sonrası bu tür dolandırıcılık işlerini dikkat etmeniz dileği ile.

Aşağıda örnek bir dolandırıcı bilgileri veriyoruz:

https://www.instagram.com/lamelif.tesettur/

Adresi: Güven, Adnan Kahveci Blv. no: 79/A, Güngören/İstanbul, Türkiye, Istanbul, Turkey 34160

Cep No: 0551 836 93 26

Whatsap No: Ferdi Ö. 0546 677 35 97

Vergi Levhasındaki isim: Elif Arslan

Ödeme yapılacak hesap: Kardelen Sude Sütçü: TR33 0009 9038 8770 4300 1000 01

Web adresi: lamelif.com

blank

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Reklam Alanı376x240