logo

Başkandan Esnafa Ziyaret

Başkandan Esnafa Ziyaret

Başkan Acehan, Çubuk ilçe esnaf ziyareti yaparak sorunları dinledi. İstek, şikâyet ve taleplerin çözümü için elinden geleni yapacaklarını bildirdi.

Her fırsatta ilçenin her köşesini ziyaret etmeye çalıştıklarını dile getiren Acehan, belediye olarak vatandaşların ileriye dönük beklentilerine cevap verebilmek adına yoğun bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Acehan, kendilerine verilen emaneti hakkıyla koruyup kolladıklarını ifade ederek “Halkımızın bize gösterdiği teveccühe her zaman vatandaşımızın yanında olarak, samimiyetle ve hizmetle cevap vereceğiz. Biz esnafımızı ve onların talep ve önerilerini önemsiyoruz, değer veriyoruz. Halkımızın ve esnafımızın her daim yanındayız ve olan sorunları da el birliğiyle çözeceğiz” dedi.

Esnafın dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını bire bir dinleyerek çözüm üretmeye çalıştıklarını vurgulayan Acehan, “Halkla iç içe olmak, onlarla bir arada olmak benim olduğu kadar onları da memnun ediyor. Esnaf ve halk ziyaretlerimiz her zaman devam edecek. Halk ve esnafımız çalışmalarımıza destek verdiği zaman başarı kaçınılmaz oluyor. Kapımız da herkese açık. Bizimle görüşmek isteyen herkese mutlaka vakit ayırıyoruz” diye konuştu.

456 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+9 = ?