logo

CHP İlçe Başkanı Çokcan Yeniden Seçildi

CHP İlçe Başkanı Çokcan Yeniden Seçildi

CHP Çubuk ilçe kongresi  Mehmet  Akif Ersoy Kültür merkezinde yapıldı.

Kongreye Bölge milletvekilleri Haluk Koç, Senal Sarıhan ve Murat Emir katıldı. Kongreye Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, AKParti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, MHP İlçe Başkanı Adem Kisecik’inde katıldığı kongrede Vural Çokcan yeniden CHP Çubuk İlçe Başkanlığına seçildi.

Haluk Koç ; “Biz ağaç kovuğundan çıkmadık”

Kongreye katılan Ankara Milletvekili Haluk Koç yaptığı konuşmada”ülkede CHP adına siyaset yapmanın güçlüğünün yaşandığı yerler olduğunu öne sürdü. Bunu değiştirmek zorunda olduklarını belirten Koç, şöyle konuştu: “Biz kendi programımıza, kendi ilkelerimiz, kuruluş felsefemize bağlıyız ama herkesi kucaklamak zorundayız. Toplumun bize buzlu camdan bakar gibi prangaların arkasından, parmaklıkların arkasından bakan, bir türlü yaklaşamayan ama çıkarı bizde olan, yani Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidara gelmesiyle kendisinin çok daha rahat işine yarayacak olan bir takım ilkelerle, resimlerle bir şekilde o soğukluğu, o buzluğu kaldırmak zorundayız. Elbette bu zor ve zahmetli bir iştir” dedi.

Koç, yapacakları çalışmalarla oy oranlarını değiştireceklerini savunarak, şunları kaydetti: “Biz, ağaç kovuğundan çıkmadık sevgili Çubuklular. Biz, bir yerlerden ışınlanmadık. Biz de senin gibi ana baba evladıyız. Biz de bu toprağın mayasından, harcından yoğrulmuşuz. Senin manevi dünyada neye karşı saygın varsa, misliyle bende de var, merak etme. Yabancı değilim ben senin muhafazakar tutumuna, inancına. Hangi inançtan olursan ol, benim için hiçbir önemi yok. Hangi kökten, kökenden olursan ol, benim için hiçbir önemi yok. Yeter ki bu ülkenin işi acil ve birlikte yaşama iradesini ortaya koyan temiz bir yurttaş ol.” Haluk Koç, partisine karşı oluşan yargıların bir kısmının, AK Parti iktidarı zamanında bilinçli olarak oluşturulduğunu iddia etti. “Nur topu gibi bir Putinimiz oldu şimdi” diyen Koç, “Dünya kadar sorunumuz vardı, şimdi bir de nur topu gibi Rusya oldu” dedi.

1212 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ

9+2 = ?