logo

Cinnet Geçiren Adam Karısını Öldürdü

Cinnet Geçiren Adam Karısını Öldürdü

Çubuk’ta oturan işsiz 31 yaşındaki Mehmet Dalkılıç, 8 ay önce boşandığı eski eşi 27 yaşındaki İlknur Keskinsoy’u gittiği evinde çıkan tartışma sonucu boğarak öldürdü.

Cinayet, Çubuk’ta Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Gedik Sokak’ta bulunan 5 katlı bir apartmanın bodrum katındaki dairede sabah saatlerinde meydana geldi.

Çubuk’ta oturan ve işsiz olan Mehmet Dalkılıç, 8 ay önce boşandığı devlet memuru olan eski eşi İlknur Keskinsoy’un oturduğu daireye gitti. Dalkılıç, iddiaya göre boşandığı eşi Keskinsoy ile konuşmak istedi. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu cinnet geçiren Mehmet Dalkılıç, boşandığı eşi İlknur Keskinsoy’u boğarak öldürdü.

Mehmet Dalkılıç daha sonra Çubuk Emniyet Müdürlüğü’ne gidip, eşini öldürdüğünü itiraf ederek polis ekiplerine teslim oldu.

Çubuk’ta bir okulda memur olarak çalıştığı öğrenilen İlknur Keskinsoy’un cesedi, olay yerinde Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Çiftin daha önce de tartıştığı ve emniyete başvurduğu bilgisine ulaşıldı.

Gözaltına alınan Mehmet Dalkılıç ve İlknur Keskinoğlu’nun, boşandıktan sonra 2 çocuğunu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Ankara Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü’ne verdikleri öğrenildi.

561 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+1 = ?