logo

Çubuk’ta Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Çubuk’ta Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Çubuk’ta Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Çubuk’ta yapılan yol, kaldırım ve asfalt çalışmaları ile festivale hazırlıklar yapılıyor.

Şantiyeye dönen ilçede tüm çalışmalar 15-18 Eylül tarihlerinde yapılacak 7. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali’ne kadar tamamlanması hedefleniyor.

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, imar ve yol açma çalışmalarını başarıyla yürüttüklerini, ilçede yürütülen alt yapı çalışmalarına paralel olarak yol açma ve asfaltlama çalışmalarını da aralıksız sürdürdüklerini söyledi. Gelişmiş bir Çubuk için planlı, titiz bir çalışma yürüttüklerini belirten Başkan Özden, “Yol açma çalışmalarımızın ardından alt yapı çalışmalarımız devam ediyor. Alt yapısı tamamlanan yerlerde de hemen akabinde yol tesviye çalışmalarımız ve asfaltlama çalışmalarımızı titizlikle yapıyoruz. Havaların ısınmasıyla başladığımız asfalt sezonuna gece gündüz ara vermeden devam ediyoruz. ” dedi. Çubuk’un çok geniş alana sahip bir ilçe olduğunu hatırlatan Başkan Özden, bu güne kadar el atılmayan köyden mahalle olan birçok köye kadar yol genişletme ve açma çalışması yaptıklarını vurguladı.

Son olarak yol açma ve genişletme çalışması yaptıkları Küçük Ali Mahallesi’nde incelemeler yapan Başkan Özden, “İlçemizin her yeri adeta hizmete susamış. Traktörün dahi geçemediği yollarda insanlarımız zor şartlarda bu güne kadar hayatlarını sürdürmüş. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz yolları genişlettiği gibi tesviyesini ve malzeme serme işlemini de gerçekleştirdi. ” diye konuştu. Başkan Özden, Küçük Ali Mahallesi’nde yol açma ve genişletme çalışmaların tamamlandığını ve Aşağı Çavundur mahallelerinde de çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

2946 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ

9+7 = ?