logo

Çubuk Asayiş Haber Bülteni

Çubuk Asayiş Haber Bülteni

Çubuk’un çeşitli semtlerinde meydana gelen asayiş olaylarında aranan 1 kişi yakalanırken, hırsızlık olayları ve trafik kazası meydana geldi.

Çubuk’ta kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.

Cumhuriyet Mahallesi Sanayi Caddesinde, Sedat Yeşil (29) yönetimindeki 06 CCD 60 plakalı kamyonet ile Selami Durmuş’un (30) kullandığı 06 Z 3100 plakalı otomobil çarpıştı.

Kaza sonrası kamyonet sürücüsü Sedat Yeşil çevredekilerin yardımıyla, otomobilde sıkışan Selami Durmuş ise Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle araçlardan çıkarılarak ambulansla Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

İşyerine Hırsız Girdi

Cumhuriyet Mahallesi 3. Sokakta bir kafeye giren hırsızlar bir şey alamadan kaçtı.

Dükkanının ahşap kapısını kırıp içeri giren hırsızlar, duvarda montajlı bulunan 106 ekran televizyonunun yerinden sökmüş fakat götürememişler. Dükkanda maddi hasar meydana geldi.

Bina Deposuna Hırsız Girdi

Cumhuriyet Mah. Ankara Bulvarında bulunan binanın deposundan 8 adet kullanılmış kışlık lastiğin ve bazı gümüş eşyaların çalındığı güvenlik kameralarından bakılarak tespit edildi. Her iki hırsızlık olayı için polisin olaylarla ilgili çalışmaları devam ediyor.

Suçlu babasının Evinde Yakalandı

Çubuk ilçesinde “hürriyetinden yoksun bırakma” suçundan aranan 1 kişi, saklandığı babasının evinde yakalandı.

Çubuk’ta, 3 yıl önce alacak verecek meselesi nedeniyle arkadaşını otomobiline bindirerek kaçıran ve bir süre alıkoyarak işkence yaptığı iddia edilen H.İ.V’nin, olayın ardından kaçtığı, hakkında yürütülen davada tehditle hürriyetten yoksun bırakma ve işkence suçlarından 4 yıl hapis cezası verilen zanlının, yaklaşık 3 yıldır arandığı belirtildi.

Bir ihbarı değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yazır Mahallesinde saklandığı babasına ait evde yapılan aramada gözaltına aldı. Zanlı emniyetteki ifadesinin ardından tutuklandı.

706 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+7 = ?