logo

Çubuk Girişimci İş Adamları Derneğinden İftar

Çubuk Girişimci İş Adamları Derneğinden İftar

Çubuk Girişimci İş Adamları Derneği (ÇUGİAD)nin iftar yemeğinde Ankara ve Çubuk’ta faaliyetini sürdüren işadamları bir araya geldi.

Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde verilen iftar yemeğine Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Acehan, Sadet Partisi İlçe Başkanı Yusuf Mertoğlu, Danıştay Üyesi Hamit Ümit Aksoy, HAVELSAN Genel Müdürü Sadık Yamaç, Prof. Dr. Dilaver Tengilimoğlu, ÇUGİAD Başkanı Yasin Özen, Çubuk Eğitim Gönüllüleri Dernek Başkanı Hatice Erkan ve Ankara ve Çubuk’ta faaliyet gösteren çok sayıda Çubuklu işadamı ve esnaf katıldı.

ÇUGİAD Başkanı Yasin Özen, yaptığı konuşmada, derneğin yürüttüğü çalışmalardan bahsetti. Özen, “ÇUGİAD olarak bölgedeki işadamlarının problemleri çözmeye yönelik ve toplumsal yapıya katkıda bulunmak amacıyla faaliyet göstermeye devam ediyoruz. Topluma karşı yapmamız gereken bir takım vecibeler var. Onları da yapmaya devam ediyoruz. Ramazan ayıda bunlardan bir tanesidir. Önümüzdeki yıllarda da inşallah yine bir arada bu iftar sofralarında bulunmaya çalışacağız. Çubuklu tüm iş adamlarımızı ve ilçe yöneticilerimizi bir arada görmek inanın bizleri çok mutlu ediyor. Bu tür sosyal faaliyetlerimizi önümüzdeki günlerde de artırarak devam edeceğiz” dedi.

İşadamlarının ve esnafların bir şehrin belkemiği olduğunu ifade eden Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin de Çubuklu işadamlarının bir araya gelerek birlik ve beraberlik sergilemelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

826 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ

6+3 = ?