logo

Çubuk Hastanesinde Kaliteli Hizmet

Çubuk Hastanesinde Kaliteli Hizmet

Çubuk Hastanesinde Kaliteli Hizmet

Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi 2011’de 290 Bin Kişiye Hizmet Verdi.

Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ziya Albayrak, yaptığı açıklamada, hizmete giren binayla birlikte hastanenin 2011 yılında hizmet performansı açısından oldukça verimli geçtiğini bildirdi.

Fiziki ve hizmet kalitesi artan hastaneye, hastaların da rağbet gösterdiğini ifade eden Başhekim Albayrak, “Yeni binaya geçilince, personel sayımızda da yüzde 60 civarında artış oldu. Uzman doktorumuz 33, pratisyen doktorumuz 7, anestezi uzmanı 2, çocuk doktoru 3’e çıktı. Aynı zamanda beyin cerrahı doktorumuz da geldi. 2010’da 230 bine yakın hastaya poliklinik hizmeti verilirken, 2011’de ise bu sayı 290 bine çıktı” dedi.

Yoğun bakım ünitesinde 5 yataklı olarak hizmet vermekte olduklarını kaydeden Başhekim Albayrak, yakın zamanda bu sayıyı 10’a çıkaracaklarını belirterek, bazı ihtiyaçlarında olduğunu ama bunlarında zamanla giderileceğini söyledi.

Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesinin, merkezdeki hastanelere göre kat kat iyi olduğunu savunan Albayrak, ilçe halkının hastaneye sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Haberler.com

1100 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ

5+5 = ?