logo

Çubuklu Muhtarlar Urfa’ya Gitti

Çubuklu Muhtarlar Urfa’ya Gitti

Çubuk Belediyesi, Çubuklu Muhtarları otobüsle ‘Peygamberler Şehri Şanlıurfa’ya uğurladı.

Birçoğu hayatlarında ilk defa Urfa’ya gitme imkanı bulacak muhtarlar, uğurlama esnasında büyük bir heyecan yaşarken, Belediye Başkanı Lokman Özden’e teşekkür ettiler.

Göreve geldiği günden bu tarafa belediyenin imkanları doğrultusunda düzenlenen organizasyonlarla başta Çanakkale olmak üzere pek çok önemli yeri gezme imkanı bulan Çubuklular, bu sefer Urfa gezisi için sefere çıktı.  Urfa gezisine katılan muhtarları Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden belediye binasının önünden yolcu ederken, Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Çelebi ve Belediye Meclis Üyesi Osman Refahiyelide muhtarlara yolculuk boyunca eşlik edecek.

İlçe muhtarlarından 45 muhtar ve onlara eşlik edecek belediye görevlilerinden Fen İşleri Müdürü Adil Ezandemir, Satın Alma Müdürü Veyis Almış ve Özel Kalem Müdürü Yusuf Akkaya 2 gün süreyle ‘Peygamberler Şehri Şanlıurfa’yı görme imkanı bulacak.

Urfa gezisine katılan ve birçoğu hayatlarında ilk defa Urfa’yı görecek muhtarlar, uğurlama esnasında büyük heyecan yaşadılar.

Urfa gezisine katılan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sadi Saat, ’’Urfa’ya da ilk kez gidiyorum. Çok mutluyuz, bu geziyi düzenleyen başta Belediye Başkanımız Sayın Lokman Özden beye ve ekibine arkadaşlarım adına sonsuz teşekkür ederim. İlçede birlik ve beraberlik olduğu sürece daha birçok yere gideriz’’ dedi.

Bir başka Urfa yolcusu Kışlacık Köyü Muhtarı Remzi Ünalise, birçok yere gittiğini ancak ilk defa Urfa’ya gideceğini kaydederek, ’’Bu yaşa geldim ilk defa Urfa’ya gideceğim. Çok merak ediyordum, Allah nasip etti yola çıktık. Gördüklerimi yolculuğa mazeretleri nedeniyle katılamayan muhtar arkadaşlarıma ve köyde komşularıma anlatacağım’’ diye konuştu.

Tüm muhtarların birlikte Urfa’yı görmenin heyecanı yaşadıklarını ifade eden Çubuk Muhtarlar Dernek Başkanı Ali Çalık, kendilerine bu imkanı sağlayan Çubuk Belediyesi’ne ayrı ayrı  teşekkür ettiklerini kaydetti.

Muhtarlar iki gün boyunca rehberliğini Onur Torgaylı’nın yaptığı Urfa’da ve çevresinde yeni yerler görmenin yanı sıra birçok medeniyete ve peygamberlere ev sahipliği yapmış yerlerin manevi ruhunu yaşama fırsatı da yakalayacak.

1241 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ

1+9 = ?