logo

Çubukspor Çankırı da Birlik Mesajı

Çubukspor Çankırı da Birlik Mesajı

Ankaragücü, Boluspor, Çubukspor ve Kırşehirspor futbol takımlarının tribün liderleri Çankırı’da toplanıp birlik beraberlik mesajları verdi.

Artan terör olayları sonrası Çankırı’da bir araya tribün liderleri Çankırı Genç Yaranlar Taraftar Grubu’nun Tarihi Çamaşırhane’de düzenlediği iftar programına misafir oldu.

Çankırılı taraftarların da katıldığı iftar programında çeşitli tezahüratlarda bulunan katılımcılar renkli görüntüler oluşturdu.

İftar programında konuşan Çankırı Genç Yarenler Taraftar Grubu Lideri Yücel Karsavuran, artan terör olaylarının kendilerini üzdüğünü belirterek, tribün liderlerinin ilk kez böyle bu tür bir programda bir araya geldiğini anlattı.

Anadolu takımlarının yıllardır süren rekabetinin birlik ve beraberliklerine engel olamayacağının altını çizen Karsavuran, yeşil sahalardaki olayların saha dışına taşmaması gerektiğini vurguladı.

Tribünlerde yetişen ve yıllardır rakip takımları destekleyen tribün liderlerini bir araya getirmekten mutluluk duyduğunu dile getiren Karsavuran, katılımcılara teşekkür etti.

Ankaragücü, Boluspor, Çubukspor ve Kırşehirspor futbol takımlarının tribün liderleri de programın organizesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Tribün liderleri birbirlerine takımlarının renklerini taşıyan forma ve atkı hediye etti. Taraftarlar programın sonunda ’Şehitler ölmez, vatan bölünmez’ sloganları attı.

1775 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+7 = ?