logo

Çubukspor Genel Kurul Kararı Aldı

Çubukspor Genel Kurul Kararı Aldı

1. Amatör Küme takımları arasında yer alan Çubukspor olağanüstü genel kurul kararı aldı.

Kulüp Başkanı Emin Kerimoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, geçen yıl oluşturdukları yönetimle birlike göreve geldiklerini hatırlatarak, Çubukspor’u yeniden mazideki günlerine dönmesi için taşın altına vücutlarını koyduklarını ifade etti.Bu yolda büyük yol katederek, önemli başarılar elde ettiklerini vurgulayan Kerimoğlu, şunları kaydetti.

Gerek yerel yöneticilerimizden, gerek iş adamlarınızdan kulübümüze yeterli destek ve katkı olmayınca, bu başarı sınırlı kaldı. Hedeflerimize ulaşmamız da kendi imkanlarımızla yeterli olmadı. Planlamış olduğumuz uzun vadeli projelerimizde aksamalar oldu. Son maçlara kadar şampiyonluğa oynayan kulübümüz, dördüncülükle yetinmek zorunda kaldı. Yeniden kulübümüzün güçlü bir yönetimle harekete geçmesi için olağanüstü genel kurul kararı aldık. İlçe halkımızı ve sporsever kardeşlerimizi genel kurula davet ediyor, bizimle çalışmak isteyen veya yönetime talip olan arkadaşlarımız varsa, her zaman onlarla birlikte de çalışmaktan gurur duyacağımızı belirterek, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Açıklamada, genel kurulun 3 Kasım tarihinde kulüp binasında yapılacağı belirtildi. Ankara 1. Amatör Küme takımlarından Çubukspor’un olağanüstü genel kurul kararı aldığı bildirildi.

Kulüp Başkanı Emin Kerimoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, geçen yıl oluşturdukları yönetimle birlike göreve geldiklerini hatırlatarak, Çubukspor’u yeniden mazideki günlerine dönmesi için taşın altına vücutlarını koyduklarını ifade etti.

Bu yolda büyük yol katederek, önemli başarılar elde ettiklerini vurgulayan Kerimoğlu, şunları kaydetti: Gerek yerel yöneticilerimizden, gerek iş adamlarınızdan kulübümüze yeterli destek ve katkı olmayınca, bu başarı sınırlı kaldı. Hedeflerimize ulaşmamız da kendi imkanlarımızla yeterli olmadı. Planlamış olduğumuz uzun vadeli projelerimizde aksamalar oldu. Son maçlara kadar şampiyonluğa oynayan kulübümüz, dördüncülükle yetinmek zorunda kaldı. Yeniden kulübümüzün güçlü bir yönetimle harekete geçmesi için olağanüstü genel kurul kararı aldık. İlçe halkımızı ve sporsever kardeşlerimizi genel kurula davet ediyor, bizimle çalışmak isteyen veya yönetime talip olan arkadaşlarımız varsa, her zaman onlarla birlikte de çalışmaktan gurur duyacağımızı belirterek, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Açıklamada, genel kurulun 3 Kasım tarihinde kulüp binasında yapılacağı belirtildi.

1320 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ

7+5 = ?