logo

Çubukspor İçin Bir Araya Gelindi

Çubukspor İçin Bir Araya Gelindi

Çubuk’ta, Çubukspor’un geleceği için bir araya gelindi.

Çubuk Bekir Ağalar Konağında düzenlenen toplantı da Çubukspor’un sorunları ve yapılması gerekenler masaya yatırıldı.

Toplantıya, Çubuk Kaymakam Cemal Şahin, Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Çubuk Platformu Başkanı Şuayip Yaman, Ak Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Zekeriya Erdoğmuş, Çubuk Spor Kulübü Başkanı Sedat Yiğiner, Belediye meclis üyeleri, STK başkanları, iş adamları, esnaf ve sporseverler katıldı.

İlçe Kaymakamı Cemal Şahin kısa konuşmasında: “İlçemizde spora sporculara ve gençlerimize hep birlikte sahip çıkalım. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Bu kapsamda bizde Çubukspora sahip çıkalım. Eski günlerine tekrar geri döndürelim” diye konuştu.

Toplantıda Çubukspor için bir araya geldiklerini belirten, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan: “Şimdiye kadar Çubukspora emeği geçen herkese teşekkür ederim. Herkesin bir takım anıları olan Çubukspor’a herkesin sahip çıkması gerekir. Bizde belediye olarak elimizden gelen yardım ve desteği vereceğiz” dedi.

Çubuk Spor Kulübü Başkanı Sedat Yiğiner, Çubuk Spor’un 12 Temmuz 1959 yılında kurulduğunu ve Ankara’nın köklü bir kulübü olduğunu belirterek, “100 bini aşkın nüfusu olan bir ilçenin gençlere sahip çıkmaması bizi üzüyor. Çubukspor, Türkiye 2. ve 3. Profesyonel liglerinde mücadele etmiş, şu anda ise 1. Amatör Küme’de A takım, gençlerde ise U19 ve U15 liglerinde mücadele etmektedir. Çubuk Şehir Stadı’nın olmaması bizi çok zor duruma sokuyor.

 İlgisizlikten yakınan ve göreve geldikleri günden bugüne sıkıntılarla mücadele ettiklerini ifade eden Başkan Sedat Yiğiner, ilgisizlik ve sorumsuzluk nedeniyle zor günler yaşadıklarını vurguladı.

Başkan Sedat Yiğiner, sözlerine şöyle devam etti: “Ankaragücü Spor Kulübü Başkanı Sayın Mehmet Yiğiner’den maddi ve manevi çok önemli destek gördük. Çubuk Spor’umuza başta belediyemizin, işadamlarımızın ve Çubuk halkının destek vermesi şart.  Biz, genel kurulunu yapamayan, hiçbir kategoride karşılaşmalara çıkamayacak olan bu güzide kulübümüze, dolayısıyla Çubuk’lu gençlerimize sahip çıkmaya çalıştık. Öncelikle stadımıza kavuşmak istiyoruz. Çoğu ilçelerde hatta beldelerde, köylerde bile gençlerin spor yapabileceği güzel tesisler var. Devlet ve belediye desteği bekliyoruz” diye konuştu.

Katılımcıların tek tek söz aldıkları toplantıda Çubukspor’un geleceği için karşılıklı fikir alış verişi de yapıldı.

1096 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ

1+9 = ?