logo

Çubuk’ta Kazalar: 7 Yaralı 2 Ölü

Çubuk’ta Kazalar: 7 Yaralı 2 Ölü

İlçenin değişik yerlerinde meydan gelen trafik kazalarında 7 kişi yaralanırken biri genç biri yaşlı 2 kişi de yaşamını yitirdi.

İlk kaza, Cumhuriyet Mahallesinde Kaza: 2 yaralı

Çubuk otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı. Cumhuriyet Mahallesi Gedik ve Hendek sokaklarının kesiştiği kavşakta, Satılmış Erhan Yanık yönetimindeki 06 CGE 56 plakalı minibüs ile Ümit Kırıkçı idaresindeki 06 FSY 92 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada yaralanan Yanık ve Kırıkçı, olay yerine gelen ambulansla Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Diğer kaza, Çubuk’ta trafik kazası: 1 yaralı

Çubuk’ta meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Hasan Ö.’nün kullandığı 06 CGH 63 plakalı otomobil ile Orhan E. idaresindeki 06 DH 0265 plakalı otomobil Yavuz Selim Mahallesi’nde Çağdaş ile Abdülhamit Caddelerinin kesiştiği kavşakta çarpıştı.

Kazada, yaralanan sürücülerden Orhan E, kaldırıldığı Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Bir diğer kazada, Otomobilin Çarptığı Genç Hayatını Kaybetti

Ankara’nın Çubuk ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan 18 yaşındaki Gazi Tugay Akdeniz otomobil çarpması sonucu hayatını yitirdi.

Kaza, dün sabah saatlerinde Ankara Bulvarı üzerinde Çubuk Halil Şıvgın Devlet Hastanesi önünde meydana geldi.

Çubuk’tan Ankara istikametine gitmekte olan 20 yaşındaki Muhammed Kavak’ın kullandığı 06 FG 1783 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen 18 yaşındaki Gazi Tugay Akdeniz’e çarptı. Kazada sürücü Kavak hafif yaralanırken, çarptığı genç ise ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis ve ambulans sevk edildi.

Yaralılar, kaza yerine gelen ambulansla Çubuk Halil Şıvgın Devlet Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü gözaltına alındı.

Ağır yaralanan Akdeniz’e Çubuk’ta yapılan ilk müdahalenin ardından Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevki yapıldı. Burada da yapılan tüm müdahaleler rağmen kurtarılamayan Akdeniz hayatını kaybetti. Evin tek oğlu olan Akdeniz, İmam Hatip Lisesi son sınıftaydı.

Çubuk’ta kamyonetin çarptığı kişi yaralandı

Ankara’nın Çubuk ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışırken bir kamyonetin çarptığı kişi yaralandı. Ahmet Çardak yönetimindeki 06 EU 1573 plakalı kamyonet, Çubuk-Ankara yolu Güldarpı Mahallesi mevkisinde geri manevra yaparken yolun karşısına geçmeye çalışırken Vehbi Albayrak’a çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrularak yaralanan Albayrak, 112 Acil Servis ekiplerince Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

KENDİSİNE İTHAFEN “HASTANE ÖNÜNDE İNCİR AĞACI”

Bir kaç binlerden oluşan askeri birliğe verilen bir isim koymuştu babası ona. Ama o bir evin bir oğlu, tek çocuğuydu. Babasının tek kişilik ordusuydu.

Bir adı da “Gazi” idi. Henüz lise son sınıftaydı. Sessiz beyefendi kişiliği ve zeki oluşuyla tanınıyordu. Belli ki kalıtımsal olarak babasına annesine çekmişti. Okul günü okula, staj günü staja gidiyordu.

Özellikle gençlerin olmazsa olmazlarından Facebook sayfasını bile kullanmıyordu. Bir sayfa açmış ama profil fotoğrafı bile eklememişti. Ve onun hayatında silinip atılması gereken hiç bir şey yoktu.

Tugay “beyaz şahin” meraklılarından da değildi. Sanayi caddesinde drift çekip, egzoz patlatma, lastik yakma sevdasına da tutulmadı. O kendince sessiz, varlığı ile kimseyi rahatsız etmeyen bir çizgi tutturmuştu kendine.

Dün sabah okula giderken hastane önünde karşıdan karşıya geçmeye çalıştı. Ama başaramadı. Bir araç geldi ve çarptı ona. Komalık oldu, kurtarılamadı. Ardında gözü yaşlı ana-baba ve arkadaşlarını bıraktı. Genç yaşta geçici dünyadan baki olana göç etti.

Naaş toprağa veriliken annesi “korkma Tugay, korkma yavrum!.. Ben sana öğrettim meleklere ne söyleyeceğini” diyordu.

Allah rahmet eylesin.

Son Kaza; Çubuk’ta Trafik Kazası: 1 Ölü, 3 Yaralı

Kavşakta otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Kaza, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Berat Caddesi ve Rauf Denktaş Caddesi’nin kesiştiği noktada akşam saatlerinde meydana geldi.

Alınan bilgiye göre; şehir merkezine seyir halindeki 40 yaşındaki Ferhat Kibaroğlu yönetimindeki 06 HT 039 plakalı otomobil ile 62 yaşındaki Bayram Ödemiş’in kullandığı 18 DU 235 plakalı büyükbaş hayvan yüklü kamyonetle kavşakta çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle otomobil yol kenarına savrulurken, kamyonet ise yolda yan yattı.

Yan camdan dışarı düşen Ödemiş, kendi kamyoneti altında kalarak yaşamını yitirdi. Yaralanan otomobil sürücüsü ile Dilek ve Buğra Kibaroğlu, sıkıştıkları araçtan itfaiye ekiplerince çıkarıldı.

Kaza sonrası gelen 112 Acil Servis ambulansında ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Hayvan satıcılığı ile uğraşan Ödemiş’in cesedi Çubuk Halil Şıvgın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza sonrası araçlar çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı.

711 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+7 = ?