logo

Engeller Aşıldı, Şaşmaz Yolu Açılıyor

Engeller Aşıldı, Şaşmaz Yolu Açılıyor

Engeller Aşıldı, Şaşmaz Yolu Açılıyor

Şaşmaz Oto Sanayi Sitesine Ankara milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih kapusuz, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Parti Ankara Milletvekili Adayı ve Başbakan’ın danışmanı Doç. Dr. Yalçın Akdoğan, ATO Başkanı Salih Bezci, ASO Başkanı Nurettin Özdebir ve Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Arslanoğlu katılımlarıyla ile sanayicilere müjdeli haberler verildi.

 Etkinlik sırasında Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Arslanoğlu konuşma gerçekleştirdi.

Arslanoğlu; “ Ne zaman Büyükşehir Belediyesine gitsek, hiçbir zaman elimiz boş dönmedi. Esnafımızın sıkıntılarını anlattığımızda hemen çözüm noktasında odamıza çok yardımları oldu. Buradan sayın Ayhan Yılmaz ve sayın Ali Gökşin olmak üzere bütün çalışanlara esnafım adına teşekkür ederim.

Bizler biliyoruz ki Ankara Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları dünya çapında takdir ediliyor. Sanayilerimize de bir çok hizmetleri oldu. Melih Başkanımızdan eski sanayi sitelerin biran evvel kalkmasını istiyoruz. Bizler burada devletimize karşı her yükümlülüğü yerine getirirken, kaçak çalışanlara göz yumulmasını istemiyoruz. Şaşmaz Oto sanayi sitesinde yol kenarlarına park edilen kamyonlarında kalkmasını istiyoruz.

Bu mübarek günde sanayimize gelip hayırlı haberler vermeniz daha bir anlamlı oldu. Oto sanatkarları esnafı diğer esnaflar gibi değil. Bizler daha çok sıkıntılarla hatta büyük sermaye grupları ile mücadele içindeyiz. Şaşmaz Oto Sanayi sitesini Eskişehir yoluna bağlayacak Şaşmaz – Zırhlı birlikler yol bağlantısının çalışmaları başlanıldı. Bu yol sanayicilerimiz için değil tüm bölgemiz için önemli bir yoldu.

Ankara Büyükşehir belediye başkanımız için bu yol ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Çünkü oda bizim bu yolun açılmasıyla nasıl karlı çıkacağımızı biliyor. Esnafımızın işleri artacak, ulaşım rahatlayacak.” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise Oto Esnafına daha önce bu yolun açılması ile ilgili sözler verdiğini ve projelerinin tamamlanarak çalışmalara başlamasında, CHP’li Çankaya belediyesi tarafından mahkemeye verilerek yapımının hukuken durdurulduğunu vurguladı. Kültür Tabiatlarını Koruma Kurulu’ndan kararın 15 gün önce çıktığını, Pazar günü hem arka tarafta hem ön tarafta olmak üzere çalışmaların başladığını ve 29 Ekim de her hangi bir engelleme olmazsa açılacağını aktardı. 

Siyasi İstikrar üzerine duran Ankara Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, “Türkiye 2023 konuşuluyorsa, bu ülkede bu kadar projeler açıklanıyorsa, şurada çalışmaya başlamış makineler hızla bu işi tamamlayacaksa bunun bir tek sebebi var, o da siyasi istikrardır. Siyasi istikrar varsa aş da var, iş de var, proje de var, problemin çözümü de var. İşte ben burada bir hatırlatma yapmak istiyorum; eğer Melih Gökçek bu adımları cesaretle atabiliyorsa arkasında Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi iradesi, desteği ve duruşu var.” dedi.

1471 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ

1+7 = ?