logo

Esnafa Bankadan İşletme Kartı

Esnafa Bankadan İşletme Kartı

Esnafa Bankadan İşletme Kartı

Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası ile DenizBank yetkilileri arasında gerçekleştirilen protokolle esnafımızın hizmetine özel yeni “İşletme Kart” sunuluyor.

Oto Sanayicilerin bağlı bulunduğu Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası bünyesinde kayıtlı bulunan üyelerin, her platformda daha ayrıcalıklı olması için çalışmalarına son sürat devam etmektedir.

Bunlardan bir tanesi de Deniz Bank’la yaptıkları anlaşmadır. 2 Kasım 2011 Çarşamba günü yapılan protokol imza töreni, DenizBank Başkent 1 Bölge Müdürü Cenk Berk ve Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Arslanoğlu’nun katılımı ile gerçekleşmiştir.

DenizBank Başkent 1 Bölge Müdürü Cenk Berk, imza töreninde yaptığı konuşmada Ankara ekonomisinde esnaf ve sanatkarın çok önemli bir yeri olduğuna değindi. Esnafın ülke ekonomisinin can damarı olduğunu söyleyen Berk, “Esnaf ve Sanatkarlar için DenizBank olarak her zaman yeni imkanlar getiriyoruz. Türkiye’de işletmeler için bizim geliştirdiğimiz ve yeni bir uygulama olan işletme kart projesinden artık Ankara’lı esnafımız da faydalanacak” dedi.

Berk, desteklerinin Ankara ile sınırlı olmadığını, işletme Kart ile Türkiye’nin her yerindeki esnaf ve sanatkarın yanında olduklarını belirtti. Bugün itibariyle DenizBank KOBİ Bankacılığı’nın ürün ve hizmetlerinden yararlanan işletme sayısının 250 bine ulaştığı bilgisini veren Cenk Berk, “DenizBank’ın İşletme Bankacılığı alanındaki hizmetlerinden esnafımızı azami şekilde faydalandırmayı hedefliyoruz.”diye konuştu.

Mustafa Arslanoğlu; “üyelerimiz acil durumlarda hesaplarında nakit bulunmaması durumunda, akaryakıttan diğer ihtiyaçlarını karşılaması veya taksitli Ticari kredi ile işletme sermayesi ihtiyaçlarını karşılamasında, kredi ihtiyacında bu kartı kullanarak işlerini kolaylaştıracaktır”dedi.

1270 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ

4+2 = ?