logo

Haydi Çubuk Ankara Festivaline

Haydi Çubuk Ankara Festivaline

Başkentlilerin büyük bir heyecanla ve özlemle beklediği Büyük Ankara Festivali, Atatürk Kültür Merkezi (Eski Hipodrom) alanında kapılarını ziyaretçi akınına uğruyor.

Çubuk’tan festival alanına ücretsiz Ego otobüsünün hareket noktası olarak Çubuk Belediyesi Atatük Parkı belirlendi ve otobüsler buradan hareket ediyor.

Başkentliler daha ilk günden ilgi gösterdiği festivalde ziyaretçiler huzurlu bir ortamın tadını çıkardı, birlik ve beraberlik tablosu içerisinde, aktivitelerin, gösterilerin, konserlerin ve hesaplı alışverişin keyfini yaşamaya başladı.

Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği “Büyük Ankara Festivali”nin altıncısı Başkentlilerle buluştu. Festival alanı kapılarını, her zaman olduğu gibi yine AKM (eski Hipodrom) Alanı’nda ziyaretçilere açtı.

Başkentlilere hesaplı alışveriş imkanı veren 2. Shopping Fest’in 14 Haziran’daki açılışının ardından, yaz aylarını şenlendiren, kültür ve sanatsal etkinliklerin buluşma adresi olan geleneksel Büyük Ankara Festivali de hızlı bir başlangıç yapmıştı. Ankara’yı 22 gün boyunca kültür ve sanatın da başkenti yapacak olan “6. Büyük Ankara Festivali” ile Başkent’te hesaplı alışveriş, çeşitli aktiviteler, muhteşem eğlenceler ve konserlerle gecenin geç saatlerine kadar huzur içinde geçirilecek muhteşem yaz günleri de başlamış oldu.

Çubuk’tan AKM festival alanına ilk kalkış saati: 1. servis 14:00, 2. servis 17:00

AKM festival alanından Çubuk’a dönüş saati: 1. servis 18:00, 2. servis 23:00  olarak belirlendi.

Gitmek isteyenler bu saatlerde ücretsiz olarak eğlenceye katılabilecekler.

905 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ

7+10 = ?