logo

İcrada Akla Gelen Her şey Satılıyor

İcrada Akla Gelen Her şey Satılıyor

İcrada Akla Gelen Her şey Satılıyor

Borçlarını ödeyemedikleri için haciz işlemi uygulanan taşınır veya taşınmaz malların sayısı her gün artarken, bunlar arasında gözlükten, canlı keçiye kadar her çeşit mal olduğu görüldü.

Basın İlan Kurumu tarafından gazetelere verilen ve ‘icralik.com’ sitesinde de yer alan taşınır- taşınmaz hacizli mal sayısında artış görüldüğü belirtildi. Bunlar arasında Bakırköy 13’üncü İcra Müdürlüğü, bir borçtan dolayı hacizli bulunan 160 tanesi için 15 bin, 45 tanesi için 4 bin 500 TL değer biçilen Rayban marka değişik renkteki 195 gözlüğü yer aldı. Gözlük için birinci arttırma 13 Ocak günü 11.00-11.10 saatleri arasında Bahçelievler’deki Soğanlı Mahallesi Marmara Sokak 5 numaralı yerde yapılacak. Bu açık arttırmada takdir edilen değerin en az yüzde 60’ını veren olmadığı takdirde, 18 Ocak’ta aynı yer ve saatte ikinci açık arttırma yapılacak. Bunda ise takdir edilen değerin en az yüzde 60 oranında olması koşulu aranacak.

Ankara’daki Çubuk İcra Dairesi ise her biri 35-40 kilo ağırlığında 69 canlı keçiyi açık arttırma ile satışa çıkardı. Çubuk Adalet Sarayı önünde 1 Şubat’ta 10.10-10.15 saatleri arasında yapılacak açık arttırmada yine biçilen değerin en az yüzde 60’ını veren çıkıp çıkmadığına bakılacak. İstenen rakamı veren çıkmadığı takdirde bu kez açık arttırma 6 Şubat’ta aynı yer ve saatte yapılacak:

 

DHA(İD) – İstanbul

1143 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ

1+10 = ?