logo

Kamuda Memur ve Sözleşmeli Personel Alımı Başladı

Kamuda Memur ve Sözleşmeli Personel Alımı Başladı

HOSTİNG VE DOMAİN TESCİLİNDE ÇOK DÜŞÜNMEYİN BİZ VARIZ

Ürünlerinizi tanıtacağınız bir web sitesine mi ihtiyacınız var? Ya da kendinize ait tamamen kendi takipçilerinizle paylaşacağınız ama amatör görünmesini istemediğiniz bir profesyonel sitemi arzuluyorsunuz? Web sitenizi hazırladınız ve bunu yayınlayacak bir alan mı arıyorsunuz? İşte size bu alanı sağlayacak hosting hizmetlerimizle karşınızdayız. Hazırlamış olduğunuz sitenizin kapasitesi ister büyük olsun ister küçük ihtiyaçlarınızı görebilecek kapasitede bir hosting mutlaka bulabilirsiniz.
Sınırsız e-mail kapasiteniz olabileceği gibi bu e-mail kapasitesini sınırlayabilirsiniz. Sitenizin büyüklüğünü 150 mb yapabileceğiniz gibi 2 GB’de yapabilirsiniz. Bunlar tamamen size kalmış şeyler. Web hosting firmaları içinde sizin için en uygun seçenekleri sunan firmamız size bol seçenekli hostingler sunmaya devam edecek. Bayi hosting sistemimizle de isterseniz bayimiz olabilir yaşadığınız şehirde ürünlerini satmak için web sitesi kurmak isteyen ya da kendisi için bir web sitesi oluşturmak isteyenlere hosting satabilirsiniz. Bir web sitesi kurdunuz ürünlerinizin tamamını sitenize yüklediniz satmak için sabırsızlanıyorsunuz ya da kurmuş olduğunuz web sitesinde size dair tamamen öznel paylaşımlar yapacağınız bir site hazırladınız peki bu sitenin ismi ne olacak?
Uzun uğraşlar sonucunda ismini de buldunuz. Bulmuş olduğunuz ismin sizden başka kimse tarafından kullanılmasını istemezsiniz herhalde. O zaman domain tescil yapıp başkalarının sizin sitenizin ismini kullanmasını engelleyebilirsiniz. Domainizi tescil ettirdikten sonra size vermiş olduğumuz hostinge hazırladığınız web sayfasını yükleyip tüketicilerle ya da takipçilerinizle paylaşabilirsiniz.

1276 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ

10+3 = ?