logo

Metro Ve Fuar Alanı Tam Gaz

Metro Ve Fuar Alanı Tam Gaz

Kızılay’dan havalimanına kadar uzatılması gündemde olan metro hattı projesi, fuar alanının da etkisiyle hız kazandı.

Dünyanın en büyük fuar alanlarından biri olacak ve Akyurt’ta inşa edilecek Uluslararası Fuar Alanı, Esenboğa Havalimanı’na ulaşımı kolaylaştıracak olan metronun yapımını da hızlandıracak.

 Fuar alanının ilçeye yapılması için bir takım çalışmalarda bulunan Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş da bu konuda EGO Genel Müdürlüğü’nün Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısında yetkilendirildiğini belirtti. İlk etapta 2013 yılı içerisinde proje ihalesinin gerçekleştirileceğini, mümkün olan en kısa zamanda da yapımının başlayacağını söyleyen Ayantaş, “Metro projesi yakın gelecekte ilçemize büyük katkı sağlayacaktır” dedi.

Keçiören metrosunun Dutluk durağından çevre yolunu aşıp Pursaklar ve Saray üzerinden fuar alanı ve havalimanına ulaşacak olan hattın, Ankara’nın hafif raylı sistem ağı uzunluğunu 44 kilometreye çıkaracağı bildiriliyor.

4454 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ

1+1 = ?
#

Metro Ve Fuar Alanı Tam Gaz” için 1 yorum

  1. M Tayyip Balci : diyor ki:

    Sayın gazete yetkilileri inşallah mesajımı okursunuz. sizlere şunu belirteyim. Siyasetten her zaman nefret ettim. Şimdi ne kadar haklı olduğum ortada teşekkür eder işlerinizde başarılar dilerim.

    0