logo

Öğrenciler Birinci Olmak İçin Yarıştı

Öğrenciler Birinci Olmak İçin Yarıştı

Pursaklar Müftülüğü tarafından Yaz Okulu Kur’an Kursu öğrencilerine düzenlenen bilgi yarışmasında birinci olmak için yarıştı.

Pursaklar Peçenek Mahallesi Merkez Camii’nde yaz okulu öğrencileri için bili yarışması düzenlendi. Programa Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, İlçe Müftüsü Cemal Çıkrık, Belediye Başkan Yardımcısı Seyit Gümüş, camii imamları, veliler ve 115 kursiyer öğrenci katıldı.

İkindi namazını müteakip camide düzenlenen bilgi yarışmasına 12 öğrenci velilerinin de onayını alarak kendi istekleri ile katıldı. Gruplar halinde yarışmaya katılan çocuklara kurs dönemi boyunca öğretilen Kur’an bilgisi, din bilgisi, peygamberin hayatı gibi konulardan sorular yöneltildi. Başkan Çetin de jüri üyesi oldu. Soruların tümüne doğru cevap veren gruptaki üç öğrenci çeyrek altın, ikinci olanlar 100 TL, üçüncü olanlar 75 TL, dördüncü olanlar 50 TL ve kursa katılan diğer öğrenciler de kitaplarla ödüllendirildi.

Birinci olan öğrencilere hediyelerini veren Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, öğrencilerin fen bilimlerinin yanında dini bilgileri de öğrenmelerinin hem milli hem de manevi değerlere bağlılığı beraberinde getireceğini söyledi. Çocuklara başarılar dileyen Başkan Çetin, camii cemaati ile bir süre sohbet ederek mahalledeki çocuklara top ve oyuncak dağıttı.

925 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ

6+8 = ?