logo

Sobadan 2 çocuk Zehirlenip, Öldü

Sobadan 2 çocuk Zehirlenip, Öldü

Çubuk’ta meydan gelen olayda ilkokul, diğeri ise lisede okuyan 2 kızkardeş, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, Yıldırım Beyazıt Mahallesi İbni Sina Sokak’ta bulunan tek katlı müstakil bir evde meydana geldi. Çubuk Cumhuriyet Ortaokulu 5’inci sınıfında okuyan 11 yaşındaki Yasemin Elmacı ile Hayri Aslan Kız Teknik Meslek Lisesi 2’nci sınıf öğrencisi olan ablası 15 yaşındaki Esma Elmacı, birlikte kaldıkları odada kömür sobasından çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Talihsiz olay, iki kardeşin odalarından çıkmaması üzerine ortaya çıktı. Çubuk Ofis Yem Fabrikası’nda çalışan baba 43 yaşındaki Hacı Ali Elmacı ile 35 yaşındaki anneleri Hatice Elmacı, çocuklarının hayatını kaybetmesi üzerine sinir krizi geçirip göz yaşı döktü.

Soba zehirlenmesi sonucu hayatını kaybeden iki kardeşin ölümü, ilçedeki eğitim camiası, öğretmenleri ve öğrenci arkadaşlarını da yasa boğdu. Zehirlenerek ölen iki kardeşin, 2 yaşındaki kardeşleri İrem’in ise anne ve babası ile birlikte yattığı için kurtulduğu belirtildi.

 

1685 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ

7+10 = ?