logo

Sondajcilar.com Firmaları Bir Araya Getiriyor

Sondajcilar.com Firmaları Bir Araya Getiriyor

Türkiye Sondajcılar Rehberi ile firmanız sektöründe yaptığı tanıtım ile tüm Türkiye tarafından tanınacak.

Türkiye Sondajcilar.com Rehberi Kurucusu Müfit Onbaşı yaptığı açıklAmada; “Sitemiz tamamen bilgi sistemleri tarafından geliştirilmiş bir ticaret, reklam ve tanıtım sitesidir. Sondajcılar.com Türkiye Rehberi internet sitesi bilindik açık artırma sitelerinden değildir.

Sitemizde hedef sağ bölgede bulunan seri ilan ve alım satım alanından ürünlerinizi tüm Türkiye ve Dünya ile ticarete entegre etmektir. Sol tarafta bulunan firma katalogu ile de tüm ürün ve firmanızı dünyadaki firmaların hedef kitlelerine ulaşması için bir katalog oluşturuldu. Bu katalogda ise amaç firmaların kendi internet sitesi yapma ihtiyacını ortadan kaldırarak burada adeta kendi siteleri gibi her türlü tanıtım materyali adres telefon, bir çok resim, geniş bilgi portföyü ekleme olanağı sunulmaktadır”dedi.

www.sondajcilar.com’a Kayıt Olun. Firmanız Google da ve İnternette Çok Çabuk Bulunsun. Tüm Dünya Sizi Tanısın.

Neden Sondajcilar.com Rehberine Kayıt Olmalıyım?

LÜTFEN TAM OKUYUNUZ SİZİ ÇOK İLGİLENDİRİYOR

www.sondajcilar.com Yeni Nesil Bir Rehber

Siteniz yok mu? Siteniz var ama ziyaret eden mi yok? Müşteri sayınız mı az? Google’da çıkmıyor musunuz? Site yaptırma gücünüz mü yok? İnternete ısınamadınız mı?

İşte size fırsat… Tek sayfada her şey… Bu rehberdeki sayfanız sizi anında dünyaya taşır. Bir gün içinde internette bir hafta içinde google dasınız.

Durma tanıt kendini, tanıt ürünlerini, tanıt verdiğin hizmeti, tanıt adresini, tanıt ki sen müşterini değil müşterilerin seni bulsun.

Sektörünüzde yapılan aramalarda ön planda olmak istemez misiniz?

İşte size fırsat!

1 HAFTADA GOOGLE’DA YERİNİZİ ALIN!

Kurucu Müfit Onbaşı; “Son yıllarda internetin ucuzlaması ile internet kullanıcılarının sayısı her geçen gün artmaktadır. Bu durum ülkemizde de kendini göstermektedir. Geçen yıllarda Türkiye’de İnternet kullanan kişi sayısı hemen hemen tüm ülke geneline yayıldı. Fakat ADSL modemlerinin piyasaya sürülmesi, internetin hızlanması ve ucuzlaması bu gün ülkemizde kullanıcı sayısı % 70’lere ulaşmaktadır. Ülkemizde insanlar genellikle sitelere arama motorlarından ulaşmaktadır. Türkiye’de en fazla kullanılan arama motoru GOOGLE’dır. Bizde bu unsurları dikkate alarak SONDAJCILAR TÜRKİYE TİCARET REHBERİ’ni hazırladık. Amacımız firmalarımızın internette yerlerini almalarını sağlamak onları bu arama motorlarında daha yüksek seviyelere ulaştırarak müşteri sayılarını artırmaktır. Bu gün internet her cepte! Sondaj sektöründe hizmet veren firmaları bu gün insanlar internette daha rahat ve kolay bulmaktadı” diye konuştu.

BİZ DE WEB SİTEMİZDEN HER FİRMAYA BİR SAYFA AYIRMAKTAYIZ FİRMA BİLGİLERİNİN TÜMÜ BU SAYFADA YAYINLANMAKTADIR.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN BİZİ ARAYINIZ:   0537 824 85 67

mufitonbasi_06@hotmail.com

1591 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ

5+10 = ?