Terör Mağdurları Derneği “İdam Yasası Tekrar Gerilmeli”

blank

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği Zeki Avan, Türkiye Büyük Millet Meclisine idam yasası tekrar getirilmeli ve hemen uygulanmalıdır. Vatan hainin cezası idamdır” diyerek teröre lanet okudu.

Hakkari’de ki hain saldırıyı kınayarak,  herkes safını açıkça belli etmelidir” diyen Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği Zeki Avan, Hakkâri’nin  Çukurca ilçesinde güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çatışma sonucu 6 asker şehit düştü. Çatışmadan 1 saat sonra olay yerinde bir kobra helikopter teknik bir arıza sonrası düştü. Helikopterin içindeki 2 asker şehit olmuştur. Van’da bölücü terör örgütü PKK’lı teröristler tarafından yola döşenen patlayıcıyı imha edilmeye çalışırken, patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen ilçemizin 63. şehidini polis memuru Ahmet Çam’ı birkaç önce son yolculuğuna uğurlayıp, yasını tutarken Hakkâri’den gelen 8 şehit haberi ile acılarımız katlanarak büyümüştür. Yüreğimizi ateş koru düşmüştür.  Asker ve polislerimize kalleşçe tuzak kurup, haince arkadan saldırı yapanları, işbirlikçilerini, destekçilerini, arkasında ve yanında duranları, şiddet ve nefretle kınıyoruz” dedi.

TERÖRE KARIŞANLARIN HER TÜRLÜ HAKKI KESİLMELİ, HERKES AÇIKCA SAFINI BELLİ ETMELİDİR

Yapılan operasyonları her zaman desteklediklerini de belirten Avan: “Bölücü terör örgütlerine yapılan tüm operasyonları canı gönülden destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz. Operasyonlara katılan ve görevi başında tüm güvenlik güçlerimize de başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun. Terörle mücadelede daha çok radikal tedbirler alınmalı. Operasyonlara ara vermeden, kökü kurutuluncaya kadar devam etmelidir. Bu hainlerin anladığı dilden konuşulmalıdır. Terör olaylarının olduğu bölgelerde olağanüstü hal uygulanmalı. Asker ve polisimize vur emri verilmelidir. Vatan hainlerine merhamette edilmemelidir. Vatandaşlıktan da çıkartılmalıdır. Her türlü terör olaylarına karışan ve destek verenlerin maaşları kesilmeli. Hastaneden yararlanmamalı ve almış oldukları bütün sosyal yardımlar kesilmelidir. Memuriyet ve iş hayatına son verilmelidir. Hiçbir resmi kurumlarda iş yapmalarına da imkân verilmemelidir. Türkiye Cumhuriyeti devleti sınırları içerisinde yaşayan herkes, siyası partiler, sendika, vakıf, oda ve dernek varsa, herkes açıkca safını belli etmelidir. Amalı, fakatlı, öyleydi, böyleydi, şöyleydi demeden, kıvırtmadan, herkes safını açıkça belli etmelidir. İdarecilerin şu an eksik ve kusurları olabilir. Şuan onun zamanı hiç değildir.  Terör konusunda herkes net olmalı, tarafını açık, açık, belirtmelidir. Sağa sola mesaj verilmemelidir. Bu milletin ve devletin yanında mısınız? Yoksa açıkça karşı tarafta mısınız? Açıkça belirtlsin. Kelime oyunu da yapılmamalıdır. Kendilerini okumuş ve aydın olarak kabul eden kara cahillerle, siyaset yapan bazı kravatlı vatan hainlerine de dikkat edilmelidir. Bu milletin vergileri ile maaş alıp hainlik yapan milletvekillerinin dokunulmazlığı kaldırılıp, yargı önünde çıkarılıp, hesap vermelidir. Bu nedenle acilen, Türkiye Büyük Millet Meclisine idam yasası tekrar getirilmeli ve hemen uygulanmalıdır. Vatan hainin cezası idamdır. Dinimizde de kısasa kısas vardır” diyerek tepkilerini dile getirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Reklam Alanı376x240

Bayram öncesi İnstagram dolandırıcılığına dikkat

blank

İnternet ortamında şuan tek mecra haline gelen sosyal medya adresi İnstagramda dolandırıcılık işlemi kolaylıkla yapılıyor.

Bunun bir örneğini açıklayacak olursak; sanal ürün, gerçekte ellerinde ürün yok. Yüksek hitli takipçisi dolu dolu bir sayfa açarak bu işlemi yapıyorlar. Piyasaya göre uygun fiyatlı ürünler. Müşteri memnuniyetini sağlamak için yapılan etkili video çekimleri. Giyim ve elbise adına her şey düşünülmüş. Profesyonellik ön plana çıkmış. Müşteri mesaj ve sorularına hemen cevap veriyorlar. Sahte vergi levhası, müşteri güvenini kazanacak her şeyi yapmışlar. İnsanların zaaflarından yaralanıp, dolandırıp mağdur ediyorlar. Çok iyi çalışılmış bir sistem düzeneği kurmuşlar. Size güveni tam veriyorlar. Tipik dolandırıcı sistemi işte. Sizden ödemeyi alıyorlar. Sizi Whatsap üzerinden arıyorlar. Daha sonra muhasebe e ticaret sistemine gelmedi, olmadı diyerek kafa karıştıran işlemler ile parayı iade edeceğiz bahanesiyle sizden banka hesap hareketleri, e-mail bilgilerinizi ve içinde para olan alternatif banka bilgilerinize ulaşmaya çalışıyorlar. İnsanlar bu tür para kaptırıyor. Sonrasında telefonlar ve adres size otomatik kapanıyor, boş bir sayfa oluyor. Canın sıkılması moralinin ve sağlığının bozulması da yanına kar kalıyor. Gün geçtikçe İnstagram güvenilirliğini yitiriyor. Tabi oda işini yapıyor yapmaya da devam edecek burası kapansa bile yenisini açacak kaldığı yerden insanları sömürmeye devam edecek vicdan ar-namus olmayan kişiler asıl sıkıntı insanlar arası güven kaybı. Güven kaybetmektense para kaybetmeyi tercih yerine yapılan bir dolandırıcılık sistemi kurmuşlar. Bayram öncesi ve sonrası bu tür dolandırıcılık işlerini dikkat etmeniz dileği ile.

Aşağıda örnek bir dolandırıcı bilgileri veriyoruz:

https://www.instagram.com/lamelif.tesettur/

Adresi: Güven, Adnan Kahveci Blv. no: 79/A, Güngören/İstanbul, Türkiye, Istanbul, Turkey 34160

Cep No: 0551 836 93 26

Whatsap No: Ferdi Ö. 0546 677 35 97

Vergi Levhasındaki isim: Elif Arslan

Ödeme yapılacak hesap: Kardelen Sude Sütçü: TR33 0009 9038 8770 4300 1000 01

Web adresi: lamelif.com

blank

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Reklam Alanı376x240